Stiri Cupa României Masculin

CSM CSU Oradea începe parcursul european

CSM CSU Oradea începe parcursul european

CSM CSU Oradea începe sezonul competițional 2019/2020 cu un meci din preliminariile Basketball Champions League. Campioana României întâlnește în primul tur campioana Ungariei, Falco Szombathely. Manșa tur este programată astăzi, 17 octombrie, cu începe de la ora 19:00, la Arena Savaria din Szombathely.

Debutul în noul sezon competițional vine cu o dublă eliminatorie pentru campioana României. Cristian Achim a avut mai bine de o lună la dispoziție pentru a pregăti echipa. CSM CSU Oradea și-a păstrat nucleul de bază din stagiunea precedentă, singurele noutăți din lot fiind Aaron Broussard și Cătălin Baciu. Acest aspect aduce un plus de omogenitate pentru echipa din Oradea.

Formația maghiară și-a păstrat antrenorul cu care a cucerit titlul în sezonul precedent, pe slovenul Gasper Okorn. La nivelul lotului de jucători, Falco a operat mai multe schimbări. Norbert Toth, Stefan Balmazovic, Darrin Goovens, Evan Bruinsma și Ron Curry au părăsit formația maghiară iar la capitolul sosiri îi putem aminti pe Washington DeVaughn, Quinton Hooker, Marko Filipovity, DeQuon Lake, Marko Krivacevic și Szilard Benke.

CSM CSU Oradea a disputat șase meciuri de verficare în presezon. Trupa lui Cristian Achim a câștigat cinci dintre aceste partide, contra lui DEAC Debrecen, Szedak Szeged, Dynamic Belgrad, Szolnok Olaj, MZT Skopje și a terminat la egalitate partida cu FMP Belgrad.

De partea cealaltă, Falco Szombathely a învins clar în presezon o altă din Liga Națională de Baschet Masculin. Campioana Ungaria a învins pe SCM Timișoara cu scorul de 89-52 (21-15, 22-10, 22-15, 24-12), în cadrul Memorialului Horvath Zoltan, găzduit la Arena Savaria.

Meciul dintre Falco Szombathely și CSM CSU Oradea, din primul tur preliminar al Basketball Champions League, va putea fi urmărit în direct pe programul maghiar M4 Sport.

*foto: facebook CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!