Stiri Cupa României Masculin

CSM CSU Oradea joacă cu Bahcesehir College pentru supremație în Grupa D din FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea joacă cu Bahcesehir College pentru supremație în Grupa D din FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea primește vizita lui Bahcesehir College în etapa a 4-a din Grupa D a FIBA Europe Cup. Partida este una importantă pentru echipa noastră, care își poate asigura primul loc în grupă în cazul unui rezultat pozitiv. Meciul dintre campioana României este programat mâine, 20 noiembrie, cu începere de la ora 19:00 în Arena Antonio Alexe.

Trupa lui Cristian Achim este liderul Grupei D cu un parcurs perfect în patru meciuri. Acest lucru este refelctat și în FIBA Europe Cup Power Rankings, acolo unde formația bihoreană se situează pentru a doua săptămână consecutivă pe poziția secundă.

În eventualitatea unei victorii, CSM CSU Oradea și-ar asigura prima poziție în grupă. De notat este faptul că orădenii au câștigat meciul tur cu Bahcesehir, scor 71-66. O înfrângere la mai puțin de 5 puncte ar menține echipa orădeană cu șanse mari pentru ocuparea primului loc.

CSM CSU Oradea și-a găsit cadența și în Liga Națională de Baschet Masculin, acolo unde a legat două victorii. În ultima etapă, campioana României s-a impus pe terenul lui SCM Timișoara cu scorul de 94-86, într-un meci în care a strălucit Dragan Zekovic, cel care ulterior a fost desemnat MVP al rundei de baschet.ro.

Bahcesehir și-a schimbat antrenorul față de meciul tur cu Oradea. Această schimbare le-a adus turcilor două victorii în FIBA Europe Cup și una în campionatul intern. Totuși în ultima etapă de campionat, Bahcesehir a pierdut cu Ormanspor și se află abia pe penultima poziție cu o victorie și 7 înfrângeri. Turcii au operat și două transferuri, înregimentându-i pe Thomas Akyazili și London Parrantes.

Partida dintre CSM CSU Oradea și Bahcesehir College va fi abitrată de o brigadă formată din Janusz Calik (Polonia), Ivan Milicevic (Bosnia) și Vasileios Pitsilkas (Grecia). Jocul va putea fi urmărit în direct la Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!