Stiri Cupa României Masculin

CSM CSU Oradea obține o victorie confortabilă cu CSM Focșani

CSM CSU Oradea obține o victorie confortabilă cu CSM Focșani

CSM CSU Oradea a reușit să câștige prima sa partidă din turneul 5 al LNBM pe care îl găzduiește la Sala Toni Alexe, scor 112-68, contra celor de la CSM Focșani.

CSM CSU Oradea a început în formula Holt, Broussard, Markovic, Garlon Green și Petrescu. De partea cealaltă, Focșani i-a avut în primul 5 pe Taylor, Petrișor, Pesic, Sampson și Antonescu.

Partida a fost una echilibrată doar în primele opt minute din primul sfert, când scorul arăta 26-21 pentru gazde. Însă, în ultimele minute Oradea a obținut un parțial de 8-0, a intrat după zece minute cu un avantaj de  11 puncte (34-23) și nu s-a mai uitat înapoi pe tot parcursul meciului. Astfel, orădenii au câștigat sfertul doi cu 28-7, intrând la pauză cu un avantaj  consistent (62-30). Apoi a câștigat și sferturile 3 și 4 cu 28-17 și 22-21.

Aaron Broussard a marcat 18 puncte pentru Oradea, Stephen Holt 15 și Nikola Markovic 13. De partea cealaltă, Milos Pesic a înscris 17, Robert Sampson 16, Djordje Simeunovic 15 și Jimmie Taylor 14.

După acest meci, CSM CSU Oradea ajunge la 6-2, în timp ce CSM Focșani coboară la 2-8.

Vineri, bihorenii vor da piept cu CSM Miercurea Ciuc, de la ora 19:00, în timp ce CSM Focșani va întâlni Timișoara de la ora 16:00.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!