Stiri Cupa României Masculin

CSM CSU Oradea și CSO Voluntari s-au înscris în FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea și CSO Voluntari s-au înscris în FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea și CSO Voluntari s-au înscris în ediția 2021/2022 din FIBA Europe Cup. Pe data de 19 august va avea loc tragerea la sorți, la Munchen, Germania.

În acest moment nu este cunoscut numărul de echipe înscrise în FIBA Europe Cup, a doua competiție de sub egida forului internațional. Este de așteptat ca până la finalul lunii iulie să fie oferite toate informațiile referitoare la noul sezon.

CSM CSU Oradea este vicecampioana României și echipa care a obținut bronzul în stagiunea trecută din FIBA Europe Cup. CSO Voluntari merge în cupele europene din postura de câștigătoare a Cupei României.

foto: sportpictures.eu

U BT Cluj-Napoca este cealaltă echipă angrenată în cupele europene. Clujenii vor evolua în preliminariile Basketball Champions League și în cazul unei eliminări premature va opta pentru FIBA Europe Cup.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ...
    Pitestiul? Locul 3 nu are loc in Fiba Europe Cup?

    cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      nu
      campioana preliminarii bcl
      locul 2 preliminarii europe cup
      castigatoarea cupei preliminarii europe cup

      asa a fost si anii trecuti.

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • Benjamin:

      ..
      Corect, ai dreptate!

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    • BC CSU Sibiu mihaitha:

      @benjamin
      In anii trecuti s-a intamplat des ca una din cele doua finaliste sa castige si cupa, drept urmare echipa de pe 3 devenea eligibila pentru preliminariile FIBA. Anul asta nu a mai fost cazul.

      cu 2 ani în urmă (21.07.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!