Stiri Cupa României Masculin

CSM Focșani primește vizita lui Dinamo București în Cupa României

CSM Focșani primește vizita lui Dinamo București în Cupa României

Sâmbătă, 25 septembrie, Sala Polivalentă din Focșani va găzdui confruntarea dintre CSM Focșani și Dinamo București. Cele două formații luptă pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României.

Echipa din localitate nu a dat foarte multe informații legate de lotul pentru noul sezon. Deocamdată știm că Jimmie Taylor, David Antonescu și Nicolae Ciucă au plecat de la CSM Focșani, în timp ce Lucian Țîbîrnă și Cătălin Petrișor au decis să rămână.

De asemenea, gruparea din Vrancea a transferat patru baschetbaliști străini, trei dintre ei având deja experiență în România. Este vorba de Justin Baker, Aliaksandr Pustahvar și Pavle Reljic, cărora li se adaugă Henri Wade Chatman. De asemenea, Radu Paliciuc va evolua în galben-negru în stagiunea 2021-2022.

De partea cealaltă, Dinamo a făcut schimbări mari de lot. Antrenorul Hristu Șapera i-a păstrat doar pe Andrei Calenic, Antonio Năsturescu și Ionuț Berceanu renunțând, în schimb, la toți străinii. În locul acestora au venit Nenad Miljenovic, Viktor Gaddefors, Lawson Korita, Keith Clanton și Cecil Williams.

De asemenea, trupa din Capitală a reușit să obțină semnătura lui Andrei Mandache, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști autohtoni. Din lotul lui Dinamo vor mai face parte Dani Popescu, Alexandru Coconea, Sasha Son, Alex Moroșanu și David Pătru.

CS Dinamo București a disputat cinci meciuri amicale, câștigând trei dintre acestea (86-62 vs. Rapid București, 81-79 vs. CSM Ploiești, 67-53 vs. Euro-Grades Overseas Scouting Combine). Câinii roșii au pierdut cu CSO Voluntari (68-77) și cu ABC Athletic Constanța (72-76).

În schimb, nu avem detalii legate de jocurile de pregătire disputate de CSM Focșani.

Confruntarea de sâmbătă va începe la ora 17. Returul va avea loc marți, 28 septembrie, la ora 16:30, în direct la Digisport și Look Sport.

*foto: Facebook – CSM Focșani 2007 oficial

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!