Stiri Cupa României Masculin

CSM Focșani s-a impus pe teren propriu în fața lui CSM Târgu Jiu

CSM Focșani s-a impus pe teren propriu în fața lui CSM Târgu Jiu

Vineri, 18 octombrie, CSM Focșani a primit vizita lui CSM Târgu Jiu, în etapa secundă a grupei valorice B din Liga Națională. Trupa antrenată de Mihai Petruț a arătat un joc colectiv excelent, datorită căruia a obținut victoria: 76-59.

Primele zece minute ale partidei au fost foarte echilibrate, cele două formații arătând o formă ofensivă deosebită. CSM 2007 Focșani și-a adjudecat actul inaugural cu 22-20 și a câștigat sfertul al doilea la o diferență de trei puncte: 19-16.

Dacă, în prima repriză, oaspeții au oferit o replică solidă, în schimb, în partea a doua a întâlnirii, aceștia nu și-au mai găsit ritmul. Vrăncenii au profitat de greșelile din jocul gorjenilor și și-au mărit avantajul. În cele din urmă, CSM Focșani s-a impus cu scorul de 76-59.

Principalii marcatori ai gazdelor au fost: Cameron Cornelius (19 puncte, 10 recuperări, 3 intercepții, un capac), Donovan Smith (18 puncte, 10 recuperări, o intercepție), Akim Mitchell (15 puncte, 6 pase decisive, 2 intercepții, o recuperare).

Dintre români, s-a remarcat Cătălin Petrișor, sportiv ce a terminat în double-double: 11 puncte, 10 pase decisive, 4 recuperări și 4 intercepții. Cel de-al 4-lea jucător în double-double a fost Jabari Craig: 10 puncte, 10 recuperări și un capac.

De partea cealaltă, cei mai buni baschetbaliști ai lui CSM Târgu Jiu au fost: Alexandru Berca (12 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, un capac) și Camil Berculescu (10 puncte, o recuperare, o pasă decisivă).

În urma acestei partide, CSM 2007 Focșani ocupă poziția secundă în GVB, având același punctaj ca CSM Târgu Jiu. În următoarea etapă, formația lui Mihai Petruț se deplasează pe terenul lui CSM Sighetu Marmației, în timp ce trupa pregătită de Claudiu Alionescu va primi vizita lui ABC Athletic Constanța.

*foto: Facebook - Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!