Stiri Cupa României Masculin

CSM Galați a câștigat confruntarea cu CSM Focșani, după un ultim sfert excelent

CSM Galați a câștigat confruntarea cu CSM Focșani, după un ultim sfert excelent

Unul dintre cele șase meciuri din Cupa României care s-au disputat astăzi 16, septembrie, a fost cel dintre CSM Galați și CSM Focșani, grupare care a fost învinsă ieri, 15 septembrie, de CSM Târgu Jiu, gazda grupei C.
CSM Galați: Marlon Ruffin, Andrei Calenic, Guga Patashuri, Marius Ciotlăuș, Jan Razdevsek
CSM Focșani: Terry Nolan Jr., Cătălin Petrișor, Alexandru Coconea, Rijad Avdic, Konstiantyn Anikiienko
Primul sfert al întâlnirii a fost extrem de echilibrat, principalii remarcați din cele două tabere fiind Anikiienko, Avdic, Calenic și Razdevsek. Niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să se distanțeze pe tabelă, mergând cap la cap și în sfertul al doilea. Ruffin, Patashuri și Pavle Reljic au început să se remarce și ei, iar scorul a rămas echilibrat. Drept urmare, după 20 de minute, diferența era de un singur punct, 35-34, în favoarea lui CSM Galați.
După revenirea de la vestiare, elevii lui Florin Nini au reușit să se distanțeze la cinci puncte (48-43), însă jucătorii lui Mihai Petruț au răspuns imediat și au trecut la conducere: 54-49. Gălățenii au izbutit o nouă secvență mai bună și, înaintea actului decisiv, conduceau cu 59 la 58. Dunărenii au continuat să evolueze excelent și, în debutul sfertului patru, au realizat un parțial de 10-2, distanțându-se la 11 puncte: 71-60. Vrăncenii nu au mai găsit soluții nici în atac, nici în apărare, iar CSM Galați s-a impus cu 88-77.
Toți titularii gălățenilor au fost în double digits, Jan Razdevsek și Marlon Ruffin conducând la capitolul punctelor cu 18, respectiv 17. Rijad Avdic a răspuns cu 19 puncte și 8 recuperări pentru CSM Focșani, iar Dragoș Axinte a totalizat 17 puncte și 2 pase decisive.
Mâine, 17 septembrie, de la ora 19:00, CSM Târgu Mureș va reveni pe teren și se va duela cu CSM Galați.


*foto: Zsolt Porkolab

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!