Stiri Cupa României Masculin

CSM Galați, în fața celui de-al treilea meci la București în acest sezon al LNBM

CSM Galați, în fața celui de-al treilea meci la București în acest sezon al LNBM

Laguna Sharks București și CSM Galați se întâlnesc în primul meci al zilei de sâmbătă, 19 noiembrie, în Liga Națională de Baschet Masculin, această confruntare din conferința B contând pentru etapa a șasea.

Laguna este singura fără victorie în conferința B și vine după despărțirea recentă de antrenorul Daniel Nelson, cel care a preluat postul de principal după promovarea în Liga Națională. În locul irlandezului care a avut înfrângeri pe linie alături de nou-promovată, pe banca tehnică o să ocupe loc Sorin Dragomirescu, ajutat de secunzii Andrei Rusu și Adi Israel.

CSM Galați se pregătește de a cincea deplasare în campionat, până acum dunărenii având 3-1 bilanț departe de casă. Mai mult, acesta o să fie cel de-al treilea meci la București pentru echipa lui Florin Nini în Liga Națională, precedentele întâlniri fiind cu Dinamo și CSA Steaua.

Niciodată nu s-au întâlnit până acum la nivel de seniori Laguna Sharks și CSM Galați. Cei din urmă au un bilanț perfect în deplasare când se află în avantaj după trei sferturi.

Laguna este ultima în ligă la media de puncte și recuperări și are printre cele mai multe posesii pierdute pe întâlnire. În schimb, gălățenii sunt a patra echipă în campionat la media de puncte și stau foarte bine la intercepții sau capace. Aleksandre Phevadze (Laguna) și Luka Mitrovic (CSM Galați) sunt liderii echipelor lor la mai multe detalii statistice.

Duelul din Arena de Baschet din București va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 17.00 și o să fie transmis pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSM Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!