Stiri Cupa României Masculin

CSM Galați învinge pe teren propriu în duelul cu CSO voluntari

CSM Galați învinge pe teren propriu în duelul cu CSO voluntari

CSM Galați bifează o victorie importantă în Conferința B din Liga Națională de Baschet Masculin. Într-un meci desfășurat astăzi, 21 ianuarie, la Dunăre, echipa antrenată de Florin Nini a învins cu scorul de 84-81 pe CSO Voluntari.

Oaspeții au început tare meciul de la Dunăre și au dus scorul la 7-1 în primele două minute de joc. Nikolic a replicat cu 5 puncte pentru Galați. Scorul a rămas echilibrat până la jumătatea actului inaugural, când se înregistra scorul de 12-15. Gotcher a marcat doua coșuri la rând și ilfovenii intrau în control. Gazdele nu au marcat în ultimele două minute, iar diferența a crescut, 26-14 pentru Voluntari la finalul primului sfert.

Gălățenii au început mai bine și au redus diferența la una formată dintr-o singură cifră. Moore cu o triplă a făcut ca scorul sa ajungă la 26-36. Precizia oaspeților de la distanță, prin Torok și Axinte, le-a permis să ajungă la un avans de 15 puncte. Pe final de repriză, CSM Galați a reușit mai reducă din deficit și la cabine se intra cu scorul de 36-45.

După reluarea jocului, diferența a rămas în aceeași zona pentru câteva minute. Armus și Nikolic au dat doua coșuri la rând prind care au redus din ecartul oaspeților, 48-53, iar Bagatskis cerea time-out. Gibbs cu o triplă a făcut ca doar două puncte sa mai despartă cele două formații. Răspunsul a venit rapid, de la Rolli Torok. Până la final primelor 30 de minute de joc diferența a rămas de doua posesii, 59-63.

 Conducerea pe tabelă sa schimbat după aproape trei minute scurse din actul decisiv, în urma unei triple marcate de Prijovic. Tot sârbul de la Galați a dus scorul la 71-66. Tohătan și Torok au minimizat diferența de pe tabelă, dar Nikolic a lovit din nou de la distanță pentru gazde. Sârbul a rămas on fire și a dus scorul la 81-75. Watson a păstrat speranțele ilfovenilor la intrarea în ultimul minut de joc. Moore tot cu un coș de trei puncte a încins și mai mult finalul, 82-81, cu 34 de secunde rămase pe ceas. Gălățenii au ratat următorul atac, dar au reușit recuperarea ofensivă, iar Ciotlăuș ajungea la linia de libere, de unde a marcat ambele aruncări. Voluntari a avut 2.9 secunde să trimită meciul în prelungiri. Gazdele au preferat să faulteze rapid. Torok a ratat ambele libere și jocul s-a încheiat cu scorul de 84-81.

Milos Nikolic a fost omul meciului cu 19 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Nedeljko Prijovic a reușit 11 puncte și 5 recuperări, în timp ce Armus și Dyson au venit fiecare cu câte 10 puncte de pe bancă.

Rasheed Moore a fost cel mai bun ilfovean cu 17 puncte și 7 recuperări. Marquis Watson și-a trecut în cont 14 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Tohătan a adăugat 13 puncte, iar Torok și Gotcher, câte 11 fiecare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!