Stiri Cupa României Masculin

CSM Galați o încurcă pe FC Argeș în lupta pentru locul trei

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.04.2022

CSM Galați o încurcă pe FC Argeș în lupta pentru locul trei

CSM Galați a reușit o victorie surprinzătoare în duelul din deplasare cu FC Argeș Basketball. Elevii lui Florin Nini s-au impus cu scorul de 75-66, iar vulturii se încurcă în lupta pentru locul trei.

FC Argeș Basketball: Tudor Gheorghe, Mladen Jeremic, Mihai Măciucă, Raynere Thornton, Toarlyn Fitzpatrick

CSM Galați: Javon Masters, Matt Milon, Marius Ciotlăuș, Robert Stan, Maksim Sturanovic

Fitzpatrick a deschis partida cu un and-one. Jeremic a dus scorul la 5-0, înaintea reușitei lui Ciotlăuș. Gheorghe și Măciucă a umărit ecartul la opt lungimi. Stan și Masters au redus diferența de la libere, înaintea triplei lui Măciucă. Milon cu o triplă și Pesic de la semi-distanță au dus scorul la 9-13. Stan a continuat run-ul gălățenilor și au egalat la 13. Gajovic și Vlad s-au duelat de la distanță. Cele două echipe s-au anihilat reciproc în primul sfert (16-16).

Gajovic a inaugurat sfertul doi, înainte ca Ciotlăuș să reducă diferența de la libere. Gontikas a dus scorul la 21-18, din interior, înainte ca Galbreath să egaleze de la distanță. Cele două echipe au continuat să meargă cap la cap, până la 30-28 în favoarea argeșenilor. Din acel moment, elevii lui Florin Nini au înscris 12 puncte consecutive și conduceau cu 40-30. La pauza mare, avansul a crescut, iar după reușita lui Milon, tabela indica 32-46.

Moldovenii au continuat să crească avansul, prin Milon și Brewton, după care Gajovic și Jeremic au reușit cinci puncte consecutive. Brewton a răspuns de la distanță, iar Milon a dus scorul la 53-37. FC Argeș s-a apropiat la 11 lungimi, după reușitele lui Jeremic și Thornton. Brewton a răspuns din interior, dar după o triplă a lui Thornton, scorul era 49-57. Piteștenii s-au apropiat la două posesii prin tripla lui Jeremic. Înaintea ultimului sfert, tabela indica 54-58.

Gontikas a deschis sfertul patru cu un layup. Jeremic a redus diferența la o lungime cu un bank-shot. Masters a răspuns cu un and-one. Brewton a înscris prin același procedeu, iar scorul era 58-65 pentru Galați. Fitzpatrick a oprit run-ul adversarilor. După o triplă a americanului, scorul era 65-69. Preț de câteva minute, cele două echipe au înscris doar de la libere. În cele din urmă, CSM Galați s-a impus cu 75-66.

În ultima etapă a sezonului regulat, FC Argeș evoluează pe terenul lui Rapid București, iar CSM Galați primește vizita lui CSM Focșani.

*foto: Facebook/ FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!