Stiri Cupa României Masculin

CSM Galați trece de CSM Focșani și câștigă „Derby-ul Moldovei”

CSM Galați trece de CSM Focșani și câștigă „Derby-ul Moldovei”

CSM Galați trece de CSM Focșani cu scorul de 106 la 78. 

Partida a început sub semnul echilibrului, însă gălățenii au preluat controlul în sfertul secund, pe care l-au câștigat la 23 de puncte diferență, scor 31 la 8. Focșănenii au încercat să revină în joc, însă nu au avut forța necesară. 

Jacoby Varrun Armstrong a fost cel mai bun marcator al echipei antrenate de Eugen Ilie, americanul a terminat partida cu 20 de puncte. Celălalt jucător american, Christopher Bunton, a terminat partida în double-double cu 17 puncte și 11 recuperări. În timp ce Mihajlo Bogdanovic a reușit 17 puncte și 7 recuperări pentru un indice de 22 de unități la eficiență.  George Alexandru Vlad, principalul jucător U23, al echipei din Galați a fost foarte aproape de primul său double-double în LNBM, cu 9 puncte și 9 recuperări în 27 de minute petrecute pe parchet. 

Din tabăra echipei antrenate de Mihai Petruț s-a remarcat Donovan Smith cu 24 de puncte și 10 recuperări pentru un indice de 26 la eficiență. La rândul său, Akim Mitchell a făcut o partidă bună și a adunat 21 de puncte, Mitchell a fost extrem de activ pe faza ofensivă și a fost faultat de 10 ori. 

După această partidă, CSM Galați obține prima victorie în Grupa Galbenă și speră să depășească în clasament pe CSM Mediaș, în timp ce CSM Focșani încă nu a cunoscut victoria în faza secundă a LNBM. 

*foto: Clubul de Baschet CSM 2007 Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!