Stiri Cupa României Masculin

CSM Mediaș a anunțat meciurile amicale din presezon

CSM Mediaș a anunțat meciurile amicale din presezon

CSM Mediaș și-a anunțat programul din presezon. Echipa de pe Târnava Mare și-a stabilit patru meciuri de verificare, două cu Dinamo Știința București și alte două în cadrul unui turneu amical găzduit de Sala Sporturilor din Mediaș.

Programul medieșenilor este următorul:

13 septembrie: @ Dinamo Știința București
14 septembrie: @ Dinamo Știința București
26 septembrie – Cupa Mediaș: vs CSM Sighetu Marmației
27 septembrie – Cupa Mediaș: vs CSM Galați/CSM Focșani 2007

CSM Mediaș s-a reunit în cursul săptămânii trecute iar lotul echipei antrenate de Mihai Popa este format din Octavian Popa Calotă, Stefan Nikolic, Radu Vrîncian, Andrei Iliescu, Andrei Albu, Răzvan Gabor, Quincy Harding, Jacob Gibson, Rareș Hancaș, Teo Dăbău, Titus Nicoară, Nikola Siladji, Jonathan Barnes, Daniel Banciu.

Echipa de pe Târnava Mare debutează oficial în sezonul 2019/2020 cu cele două confruntări din Cupa României contra lui CSM VSK Miercurea Ciuc, la începutul lunii octombrie.

Foto: csmmediaș.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!