Stiri Cupa României Masculin

CSM Mediaș primește vineri vizita lui CSM Sighetu Marmației

CSM Mediaș primește vineri vizita lui CSM Sighetu Marmației

La finalul săptămânii trecute, s-a dat startul ediției 2019-2020 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. CSM Mediaș a debutat cu o victorie împotriva lui CSM 2007 Focșani (96-81), în timp ce CSM Sighetu Marmației a pierdut la scor confruntarea cu CSM Galați (65-106).

CSM Mediaș are un start de sezon excelent. Echipa lui Mihai Popa a câștigat ambele manșe ale dublei cu CSM VKSC Miercurea Ciuc din Cupa României și apoi a câștigat prima etapă a Ligii Naționale cu CSM 2007 Focșani. De partea cealaltă, CSM Sighetu Marmației nu a început așa cum și-a dorit stagiunea 2019-2020. Trupa maramureșeană a jucat trei meciuri cu CSM Galați și le-a pierdut pe toate la o diferență de minim 40 de puncte.

Așadar, CSM Mediaș este favorită în confruntarea din etapa a două a grupei valorice B. Cei mai buni jucători din lotul lui Mihai Popa sunt Jacob Gibson, Octavian Popa Calotă, Nikola Siladi și Titus Nicoară. În schimb, principalii baschetbaliști din lotul lui CSM Sighetu Marmației sunt Henrique Simionca, Adrian Vaida și Ciprian Albu.

Partida dintre CSM Mediaș și CSM Sighetu Marmației are loc mâine (18.10), de la ora 17:00, în Sala Sporturilor din Mediaș.

*foto: Facebook - CSM Mediaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii