Stiri Cupa României Masculin

CSM Mediaș, victorie clară contra celor de la CSM Sighet

CSM Mediaș, victorie clară contra celor de la CSM Sighet

CSM Mediaș a obținut o nouă victorie în LNBM – grupa valorică B. Ardelenii au trecut de CSM Sighet, scor 98-73, în runda a doua a competiției.

Medieșenii au avut emoții doar în primul sfert, care s-a terminat 26-26. La pauză au avut însă un avantaj de 11 puncte (61-50) și s-au distanța în repriza secundă. Cu 5 minute rămase de jucat din partidă, aveau un avantaj  de 33 de puncte (98-65), dar nu au mai înscris niciun punct, fapt ce le-a permis adversarilor să termine la 25 de lungimi distanța (98-73).

„Kevin” Popa-Calotă a fost cel mai bun jucător al Mediașului, cu 25 de puncte, alături de care a mai strâns 9 recuperări și 9 puncte. Nikola Siladi a marcat 19 puncte, Andrei Iliescu 13, Titus Nicoară 12 puncte și Quincy Harding 11 în 10:57 minute. De partea cealaltă, Vlad Șolopa a înscris 21 de puncte și Corey Henderson 20 de puncte.

Astfel, CSM Mediaș ajunge la 2-0, în timp ce CSM Sighetu Marmației la 0-2.

Etapa viitoare, Mediaș joacă în deplasare pe terenul lui CSO Voluntari, în timp ce CSM Sighet va primi vizita celor de la CSM Focșani.

*foto: sbsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!