Stiri Cupa României Masculin

CSM Oradea dispută al doilea meci în campionat în decurs de trei zile

CSM Oradea dispută al doilea meci în campionat în decurs de trei zile

CSM CSU Oradea și CSM Constanța joacă sâmbătă seara, 19 noiembrie, pe terenul bihorenilor în etapa a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, acesta fiind ultimul duel din conferința B.

CSM Oradea a jucat în devans miercuri (16.11) la Galați, acolo unde a putut să câștige cu 84 la 75 și a ajuns la 4-1 bilanț în campionat, fiind prima din conferința B care bifează patru victorii în actualul sezon. Orădenii au revenit atunci după un început greoi și au marcat 51 de puncte în decurs de 20 de minute, în perioada celui de-al doilea și treilea sfert.

CSM Constanța este echipa cu cele mai puține meciuri în campionat, doar trei, dobrogenii având în acest interval de timp două victorii și un eșec. Ofensiva este un punct important pentru dobrogeni, care au peste 85 de puncte în medie pe partidă, în ambele jocuri de pe teren propriu având minim 50% din interiorul arcului de cerc.

Duelurile directe sunt de partea Oradiei, care a înregistrat un singur eșec cu Constanța pe când oponenții evoluau sub denumirea de Athletic, în rest victoriile bihorenilor fiind mereu la diferențe din două cifre. Fosta campioană nu i-a avut la Galați pe Tarolis și Baciu, potrivit site-ului clubului situația celor doi este în continuare neclară pentru meciul cu CSM Constanța.

La un singur capitol statistic nu este Constanța în Top 10 în campionat, fiind vorba despre capace, iar dacă la recuperări conduce ierarhia, cu aproape 46 în medie pe meci, în evidență iese și capitolul posesiilor pierdute, dobrogenii fiind clubul cu cele mai multe din toată Liga Națională. Oradea în schimb stă foarte bine la aruncările de două puncte și la intercepții, fiind în Top 6 și la capace sau recuperări ofensive.

Partida din Oradea Arena este programată sâmbătă seara, 19 noiembrie, începând cu ora 19.00 și o să fie în direct pe Digisport 2, Prima Sport 3 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!