Stiri Cupa României Masculin

CSM Oradea va încheia anul 2012 pe primul loc

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.12.2012

Grație victoriei pe care a obținut-o în cursul serii de vineri (14.12), scor 90-80, împotriva Energiei Rovinari, CSM Oradea s-a asigurat de faptul că va încheia anul 2012 în prima poziție a clasamentului Ligii Naționale.

Formația pregătită de către Cristian Achim are în acest moment un bilanț general de 12 victorii și o înfrângere și nu mai poate fi detronată din prima poziție până la încheierea primei jumătăți din sezonul regulat. Indiferent de rezultatele pe care le va înregistra în partidele cu U Mobitelco Cluj, respectiv SCM U Craiova, ultimii adversari din acest an calendaristic, CSM Oradea nu poate să coboare de pe prima poziție a clasamentului.

La ora redactării acestui articol principalele urmăritoare în clasament sunt CSU Ploiești și BC Timișoara, nimeni altele decât finalistele precedentei ediții de campionat. Ambele au un meci mai puțin disputat (e vorba despre confruntarea directă, amânată pentru 7 ianuarie 2013) și sunt singurele cu trei înfrângeri suferite până în prezent. În rest, toate celelalte echipe din România au cel puțin patru înfrângeri.

Practic, la încheierea oficială a turului, pe 7 ianuarie 2013, după meciul BC Timișoara - CSU Ploiești, Oradea poate retrograda din prima poziție cu condiția să piardă ambele jocuri pe care le are de disputat în campionat, respectiv BC Timișoara să câștige toate jocurile din Liga Națională până atunci, inclusiv jocul cu Asesoft.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    istorie
    Asa se scrie istoria!!! Hai ORADEA!!!!!!!!

    cu 11 ani în urmă (16.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!