Stiri Cupa României Masculin

CSM Petrolul Ploiești – CSM Oradea, a doua partidă din această rundă care se amână

CSM Petrolul Ploiești – CSM Oradea, a doua partidă din această rundă care se amână

După ce partida dintre CSO Voluntari și CSM Focșani s-a amânat din cauza problemelor de familie ale antrenorului Mihai Petruț, un al doilea meci din runda a 25-a se amână. Este vorba de duelul din Sala Olimpia dintre CSM Petrolul Ploiești și CSM Oradea.

UPDATE: Potrivit unui comunicat apărut pe csmploiești.ro, duelul a fost reprogramat pentru marți, 29 martie, de la ora 16.00.

----------------------------------

ȘTIREA INIȚIALĂ

Din informațiile primite de baschet.ro, partida din Olimpia se amână din cauza unor probleme medicale apărute la 9 dintre jucătorii bihoreni. Mai exact, se pare că elevii lui Cristian Achim ar suferi de enterocolită și ar fi primit acordul din partea FRB să amâne meciul pentru o altă dată.

Amânarea acestui meci aduce mari bătăi de cap ambelor formații, care vor avea de recuperat numeroase meciuri până la finalul sezonului regulat. Oradea a jucat până acum 21 de partide în Liga Națională, în timp ce Ploieștiul a evoluat în 22 de partide. Dacă bihorenii sunt aproape siguri de prezența în playoff, având un palmares de 15-6, trupa lui Mihai Popa se află în urmărirea ultimelor locuri din postsezon, având 11-11 la primul sezon de la întoarcerea pe prima scenă a baschetului românesc.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!