Stiri Cupa României Masculin

CSM Petrolul Ploiești îl păstrează pe Mihajlo Sekulovic

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
02.08.2022

CSM Petrolul Ploiești îl păstrează pe Mihajlo Sekulovic

CSM Petrolul Ploiești a mai anunțat o mutare în decursul zilei de astăzi, la categoria jucătorilor străini. Prahovenii au reușit să păstreze serviciile lui Mihajlo Sekulovic, jucător sosit la puțin timp după startul sezonului precedent.

Jucătorul de 31 de ani a bifat 21 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin. El a avut o medie de de 23 de minute, în care a bifat 11 puncte, 5.4 recuperări, 1.2 pase decisive și 1.7 capace pe meci.

De-a lungul carierei sale, veteranul a mai jucat pentru Mornar Bar, Mogren, Zeta, Kaposvari, Sloboda Tuzla, Balkan Botevgrad, Lille Metropole, Teodo Tivat, Miasto Szkla Krosno, Helios Suns Domzale și Mladost Maxbet Zemun.

„Am ales să continuăm colaborarea cu Mihailo pentru că a fost unul dintre jucătorii de bază în sezonul trecut, a avut o evoluţie constant bună şi a demonstrat că este un om de echipă deosebit. A fost, totodată, şi dorinţa lui de a continua pentru că s-a simţit foarte bine aici, aşa că putem spune că a fost <chimie> şi ne-a fost uşor să ajungem la un acord privind continuarea colaborării”, a spus coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan, conform csmploiești.ro.

La acest moment, lotul lui CSM Ploiești este alcătuit din Octavian Popa Calotă, Christian Chiţu, Bogdan Popa, Codruţ Dinu, George Angelian, Robert Pătraru, Odysseas Iancu, Mihai Comănescu, Kenney Funderburk, Mihajlo Sekulovic, Andris Misters, Veljko Brkic şi Kwamain Mitchell.

*foto: csmploiești.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!