Stiri Cupa României Masculin

CSM Petrolul Ploiești și CSM Galați luptă pentru primul loc la finalul grupei 11-18

CSM Petrolul Ploiești și CSM Galați luptă pentru primul loc la finalul grupei 11-18

CSM Petrolul Ploiești și CSM Galați se întâlnesc în duelul care o să decidă ocupanta primului loc la finalul grupei 11-18 din Liga Națională de Baschet Masculin, partida urmând să se joace în Sala Olimpia joi seara, 6 aprilie.

O victorie în plus au prahovenii înaintea duelului direct, situația din clasament fiind de 11-2 în dreptul celor de la CSM Petrolul și 10-3 în privința Galațiului. Meciul tur s-a terminat cu succesul formației din Ploiești, 84-77, astfel că întâlnirea de joi lasă încă speranțe gălățenilor că pot întoarce soarta primului loc în favoarea lor.

Ambele sunt într-o serie de victorii, CSM Petrolul fiind mai avantajată din acest punct de vedere prin cele patru meciuri la rând pe care le-a câștigat, față de cele două rezultate bune consecutive ale Galațiului. Dunărenii traversează o perioadă mai bună pe plan defensiv în ultimele două apariții.

Indiferent de rezultatul partidei care încheie grupa 11-18, CSM Petrolul nu poate cădea mai jos de poziția a doua, iar CSM Galați are în cel mai rău caz asigurat locul doi, după ce deține avantajul rezultatelor directe atât în fața Stelei, cât și în duelurile cu CSM Târgu Mureș.

Situația din clasamentul acestei grupe se reflectă și în cifrele pe care cele două echipe le-au reușit în faza secundă, acestea fiind în Top 5 în toată liga la media de puncte, precum și la numărul aruncărilor libere primite și transformate. Galațiul nu stă la fel de bine la procentajele din acțiune și la linia de fault precum Ploieștiul, însă este principala forță la recuperările ofensive dintre echipele din grupa 11-18.

Partida din Sala Olimpia va avea loc joi, 6 aprilie, de la ora 19.00 și o să fie live pe FRB TV.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!