Stiri Cupa României Masculin

CSM Ploiești a oficializat transferurile lui Andrej Magdevski și Ismet Sejfic

CSM Ploiești a oficializat transferurile lui Andrej Magdevski și Ismet Sejfic

CSM Ploiești a oficializat primele mutări în vederea sezonului 2021/2022. Mihai Popa a fost prezentat oficial drept antrenor principal iar Octavian Popa Calotă, Bogdan Popa, Christian Chițu, Andrej Magdevski și Ismet Sejfic sunt primii jucători anunțati din lotul prahovenilor.

Octavian Popa Calată, Bogdan Popa și Christian Chițu au fost prezentație pe parcursul săptămânilor trecute de către site-ul nostru drept noile transferuri de la Ploiești.

Andrej Magdevski este un jucător în vârstă de 25 de ani, măsoară 1.92 metri și este un jucător de poziția 1. El este component al echipei naționale a Macedoniei de Nord. Magdevski și-a început cariera în Spania la CB Axarquia, după care a trecut pentru un sezon în Serbia la Partizan Belgrad și OKK Belgrad. Din 2017 a jucat doar în campionatul natal, la Feni Industries, Gostivar și MZT Skopje. În stagiunea recent încheiată a avut medii statistice de 10.4 puncte, 4.3 pase decisive și 3.5 recuperări.

Ismet Sejfic este un pivot de 2.08 metri, care va împlini 28 de ani în septembrie. Născut în Bosnia și Herțegovina, Sejfic a jucat în ultimii doi ani la KK Sutjeska Niksic iar în ultima stagiune a avut medii statistice de 13.3 puncte și 8.6 recuperări. În cariera sa a mai jucat la Izmir Buyukşehir Belediyesi (Turcia, 2012-2013), BC Dzukija (Lituania, 2014-2015), KK Student Mostar (Bosnia, 2015-2016), PVSK Panters (Ungaria, 2016-2017), Bosna Sarajevo (2017), Jaszberenyi KSE (Ungaria, 2017-2018), GGD Sencur (Slovenia, 2017-2018).

Antrenorul Mihai Popa a oferit primele declarații în calitate de antrenor al lui CSM Ploiești la prezentarea oficială:

„Am acceptat propunea venită de la Ploieşti pentru că pare un proiect sănătos, ţinând cont de calitatea baschetului juvenil care există aici în momentul de faţă. Şi, implicit, există un potenţial foarte bun pentru creşterea acestei echipe şi din punct de vedere al jucătorilor autohtoni, care pot veni din spate pentru a pune umărul la construcţia unei echipe de valoare. Bineînţeles, pe lângă ei este nevoie de nişte jucători de calitate, de la care pot să înveţe şi să crească în valoare, iar cei cinci jucători cu care avem deja acorduri sunt exemple în acest sens. Ca şi obiectiv personal, vreau să putem practica un baschet de calitate şi să o luăm pas cu pas pentru a putea aduce cât mai multă lume în sală, pentru că publicul ploieştean este obişnuit cu baschet de calitate. Evident, îmi propun să construim o echipă care să poată produce rezultate, în urma cărora să evităm retrogradarea, un obiectiv corect pentru o echipă nou-promovată. Vor mai fi şi transferuri, avem mai multe nume pe listă, dar nu ne grăbim, pentru că vrem să culegem bine informaţii despre fiecare sportiv care ne este propus. Vom mai aduce şi români, dar şi străini, foarte probabil şi americani printre ei, dar nu ne grăbim”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!