Stiri Cupa României Masculin

CSM Ploiești trece de Timba Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
27.05.2016

CSM Ploiești nu și-a dezamăgit suporterii la primul meci al turneului final de Liga I. Gruparea prahoveană a învins vineri seara pe Timba Timișoara cu scorul de 71-60.

Primul sfert a fost echilibrat, Timba reușind chiar să conducă după 10 minute, 13-16. Dezastrul bănățenilor a venit însă în actul secund, când aceștia au izbutit doar 3 puncte în aproximativ șapte minute. Timba avea să încheie sfertul cu 7 puncte înscrise, în timp ce CSM Ploiești a totalizat 23.

Ulterior, reveniți pe parchet, au mers la aproape 20 de puncte distanță, 44-25, în urma unui coș izbutit de către Adrian Movileanu. În ciuda eforturilor, Timba nu a fost capabilă să mai pună în pericol victoria amfitrionilor.
Andrei Căpușan a făcut un meci bun, experimentatul baschetbalist contabilizând 17 puncte, 8 recuperări și o intercepție.  Adrian Movileanu și Angel Santana au contribuit cu câte 11 puncte fiecare.

De partea cealaltă, Daniel Pătru a ieșit în evidență prin 16 puncte, 3 pase decisive și o recuperare. Dejan Kovacevic a strâns 13 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

*Foto: Facebook CSM Ploiesti

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Meci
    1)JALNIC!
    2)Grigoras ramane acelasi om de mare bun simt,extrem de respectuos cu gazdele,oricare ar fi ele.
    3)Ma intreb de cativa ani daca nu cumva actionarii Timbei sunt masochisti,altminteri nu vad nici cel mai vag motiv in a starui sa-l tina pe Muraturescu la carma echipei.

    cu 7 ani în urmă (27.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT:

      aiurea
      muri va ramane mereu la timba..tata-su este unu din fondatorii si finantatorii echipei..

      cu 7 ani în urmă (28.05.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe un fan 8 :

    sambata
    Stie cineva unde pot fi vizionate meciurile celei de a 2a zi a turneului?

    cu 7 ani în urmă (28.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!