Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Jiu a trecut clar de Athletic Constanța

CSM Târgu Jiu a trecut clar de Athletic Constanța

CSM Târgu Jiu a obținut a 5-a victorie a sezonului, după ce a trecut în propria arenă de Athletic Constanța, cu scorul de 86-59, într-un meci disputat astăzi, 17 aprilie.

Echipa din Gorj a controlat partida de la un capăt la celălalt și a câștigat toate cele patru sferturi. Târgu Jiu avea la pauză un avantaj de 14 puncte, 42-28. Echipa de la Marea Neagră nu a putut echilibrat jocul nici în partea secundă iar ultimele două serturi au fost câștigate de gazde cu scorul de 24-19 respectiv, 20-12.

Darien McClain a fost omul meciului cu 17 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Kevin Allen a terminat în double-double, 16 puncte și 10 recuperări. Camil Berculescu a venit de pe bancă cu 16 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

Mario Lazăr a fost cel mai bun jucător de la Constanța cu 18 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Cristian Mâinea și-a trecut în cont 14 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

CSM Târgu Jiu are 5 victorii și 16 înfrângeri în actuala stagiune a LNBM, în timp ce Athletic Constanța are doar două succese și 21 de înfrângeri.

foto: Athletic Constanța (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!