Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Jiu ajunge la cinci victorii în ultimele șapte etape

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.04.2022

CSM Târgu Jiu ajunge la cinci victorii în ultimele șapte etape

CSM Târgu Jiu a învins-o în deplasare pe CSM Focșani, cu scorul de 83-71.. După acest meci, gorjenii au un bilanț de 10-19, pe când vrâncenii au opt victorii și 21 de eșecuri,

CSM Focșani: Henri Wade-Chatman, Pavle Reljic, Alexandru Bratosin, Aliaksandr Pustahvar, Justin Baker

CSM Târgu Jiu: Octavian Ilie, Brandon Sly, Porter Troupe, Dylan Carl, Titus Nicoară

Partida a început cu câte o reușită din interior a lui Troupe și Wade-Chatman. Baker a adus-o pentru prima oară la conducere pe Focșani, înaintea liberelor lui Sly și a coșului lui Carl din interior. Baker a egalat de la libere, iar cinci puncte consecutive înscrise de Reljic și Pustahvar au dus scorul la 12-7. Carl a înscris șase puncte consecutive pentru gorjeni, iar Ahmed a egalat la 15 de la semi-distanță. Târgu Jiu conducea după primul sfert, în urma unui and-one reușit de Morgan.

Wade-Chatman și Reljic au readus-o în avantaj pe Focșani (23-20). Hamilton a replicat cu patru puncte consecutive, înainte de un and-one al lui Baker. Același Hamilton a egalat la 26, după care Wade-Chatman și Baker au reușit cinci puncte consecutive. Carl i-a adus pe gorjeni la conducere, înaintea unei noi triple a lui Baker. Triplele lui Morgan și Troupe au consolidat un run de 8-2 al gorjenilor pe finalul sfertului, iar la pauza mare, tabela indica 40-46 în favoarea oaspeților

Morgan a inaugurat a doua repriză cu un coș de trei. Ahmed a crexcut diferența la 11 lungimi, înaintea unui jump-shot reușit de Reljic. Vrâncenii au înscris trei puncte consecutive prin Reljic și Baker, înainte ca Morgan și Carl să ducă scorul la 55-45. Baker a răspuns din interior. Hamilton a mărit ecartul de la distanță. Wade-Chatman și Pustahvar au redus deficitul la cinci lungimi. Înaintea ultimului sfert, scorul era 65-61 pentru CSM Târgu Jiu.

Wade-Chatman a deschis sfertul patru cu două libere transformate. Hamilton a răspuns cu un cârlig. Bratosin a înscris din interior și a dus scorul la 65-67. Sly a mărit avansul echipei sale cu un coș de trei, după câteva minute fără realizări de ambele părți. Nicoară a readus avantajul echipei sale în double-digits (76-65) cu un cârlig. În cele din urmă, CSM Focșani s-a impus cu scorul de 83-71.

În ultima etapă, CSM Focșani evoluează pe terenul lui CSM Galați, în timp ce CSM Târgu Jiu va primi vizita celor de la Steaua București.

*foto: Facebook/Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!