Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Jiu caută primul succes stagional

CSM Târgu Jiu caută primul succes stagional

CSM Târgu Jiu este singura echipă fără victorie în Conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin și primește vizita lui FC Argeș în etapa a șaptea a campionatului, rundă cu ocazia căreia încearcă să oprească seria de înfrângeri.

Gorjenii stau cu 0-5 bilanț și au printre cele mai modeste cifre la puncte , assist-uri sau triple în LNBM, în trei cazuri pierzând la diferențe importante în cadrul unor meciuri în care au încheiat cu sub 65 de puncte marcate. CSM Târgu Jiu are în același timp trei meciuri la rând cu 92 de puncte încasate, toate departe de casă.

FC Argeș a pierdut ultima dată în Conferința A, 62-73 acasă cu CSM Petrolul Ploiești, formație cu care s-a duelat și în Cupa României la începutul sezonului și a trecut atunci fără probleme. Piteștenii stau cu 2-3 în campionat, acest duel de la Târgu Jiu fiind doar al doilea departe de casă, precedenta deplasare aducând un eșec la trei puncte diferență la Sibiu, 87-90.

Argeșul stă mai bine în duelurile recente cu CSM Târgu Jiu, dar alb-albaștrii au fost cei care au câștigat cel mai recent meci oficial direct, 78-70 în propriul fief. Cele două nu o să fie la prima întâlnire în ultima perioadă, în presezon jucând la Memorialul Georgel Ziguli acolo unde FC Argeș s-a impus fără probleme, 87-63.

În majoritatea datelor statistice FC Argeș stă mai bine, piteștenii aflându-se în Top 3 la media de recuperări ofensive și la capace, iar la puncte sunt a patra echipă în campionat. Tyler Creamer iese în evidență de la Târgu Jiu cu media de recuperări, iar Nikola Jevtovic este printre cei mai eficienți în LNBM la recuperările ofensive și la capace, el fiind liderul Argeșului și la puncte pe meci.

Duelul de la Târgu Jiu are loc sâmbătă seara, 26 noiembrie, de la ora 18.00 și o să fie în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Alin Peptan / csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!