Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Jiu va juca din nou pe teren propriu

CSM Târgu Jiu va juca din nou pe teren propriu

În perioada 17-18 aprilie, Târgu Jiu găzduiește un nou turneu din LNBM. Astfel, CSO Voluntari, Athletic Constanța și CSM Galați vor face deplasarea în județul Gorj. 

Program: 

Sâmbătă, 17 aprilie

CSO Voluntari - CSM Galați (ora 16:00, FRB TV)

Athletic Constanța - CSM Târgu-Jiu (ora 19:00, FRB TV)

Duminică, 18 aprilie

CSM Galați - Athletic Constanța (ora 16:00, FRB TV)

CSM Târgu-Jiu - CSO Voluntari (ora 19:00, FRB TV)

La prima vedere, este de așteptat ca Voluntari, clasată pe locul 3 cu 16-6 la general, să se întoarcă din județul Gorj cu două victorii. Totuși, atât CSM Galați, cât și CSM Târgu Jiu (echipă care de curând a operat modificări pe banca tehnică) au demonstrat faptul că pot să emită pretenții și în compania unor formații mai bine cotate. Gălățenii au trecut de BCM U Pitești, chiar în ultima partidă disputată, în timp ce echipa din Târgu Jiu a trecut în acest sezon de CSA Steaua și CS Dinamo, echipe cu pretenții la playoff. 

Între timp, BC Athletic Constanța pare mai în formă decât în turul de campionat. Trupa antrenată de Alexandru Olteanu a obținut două victorii în retur (în compania lui CSM Focșani și Athletic Constanța), dar în acest moment a ajuns din nou la patru înfrângeri consecutive în urma turneului de la Oradea. 

*foto: csmtargujiu.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • un Leu :

    Forma grozava
    Se pare ca cei din Constanța au atins vârful de forma.Conform articolului, în retur s-au bătut singuri.

    cu 3 ani în urmă (17.04.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!