Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Mureș a câștigat amicalul cu CSU Sibiu

CSM Târgu Mureș a câștigat amicalul cu CSU Sibiu

Nou-promovată în LNBM, CSM Târgu Mureș a debutat cu victorie în seria meciurilor amicale, reușind să câștige pe teren propriu duelul cu BC CSU Sibiu. Diferența la final a fost una formată din două cifre, 85-69.

Cu excepția primului sfert, pe care Sibiul l-a adjudecat cu 22-21, mureșenii au fost în avantaj de fiecare dată la finalul următoarelor sferturi, cu 20-15 (Q2), 24-19 (Q3) și 20-13 (Q4).

Trei jucători de la CSM Târgu Mureș au fost în double figures, liderii echipei cu ocazia acestui amical fiind Goran Gajovic și Goran Martinic, ambii cu câte 22 de puncte. Szabolcs Santa i-a urmat cu 10 puncte și 18 recuperări (14 defensive).

Roberts Blumbergs (13 puncte, 6 recuperări) și Unai Mendicote (12 puncte, 7 recuperări) au condus lista marcatorilor pentru CSU Sibiu.

Mureșul a avut în total 50 de recuperări, 18 dintre acestea fiind ofensive, în vreme ce Sibiul a reușit doar 6 recuperări ofensive și 36 în total. Procentajele din acțiune au fost de partea galben-albaștrilor (44-40%), deși de la distanță au stat cu 4/21.

Următorul amical pentru nou-promovată va avea loc pe terenul lui Dinamo București (7 septembrie), iar CSU Sibiu se va duela pe 9 septembrie cu CSM Oradea, pe terenul bihorenilor.

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

7 comentarii la aceasta stire:
  • Edi98 :

    Sezon slab
    Anul.acesta la ce lot are Sibiul prevad un sezon nu prea fericit pentru ei.

    cu 1 an în urmă (03.09.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    Detalii
    Stie cineva daca a fost lotul complet si daca au fost folositi toti strainii.. cat timp.. etc.

    cu 1 an în urmă (03.09.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      A fost absolut horror
      Mai multe când ajung acasă.

      cu 1 an în urmă (03.09.2022)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Așteptăm
      În sfârșit cineva care vede ce ni se pregătește



      Sper să nu fie cazul dar câteodată trebuie să cobori foarte jos pentru a schimba ceva din temelii (mă refer la conducere)

      cu 1 an în urmă (03.09.2022)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      sigur din temelii :))
      CSU Phoenix .. cum suna?

      cu 1 an în urmă (03.09.2022)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Să revenim
    Cum am mai spus-o, mi-am setat foarte jos așteptările pentru sezonul ăsta și nu m-am înșelat deloc, din nefericire.
    Era clar dinainte de meci, că nu prea are rost să speri la un joc colectiv prea bun și închegat. Dar am fost interesat să văd jucătorii, tocmai pentru că selecția lor mi-a părut mai neortodoxă sezonul acesta. Cu mare durere, nu am prea avut ce vedea și chiar m-aș hazarda să spun că e probabil cel mai slab roster pe care l-am văzut eu la Sibiu. Dintre toți, doar letonul și Barro arată cât de cât a baschetbaliști, restul pământ de flori. Nu știu dacă există clauze de tryout, dar ar trebui făcute niște schimbări rapid, dacă ne dorim să ne luptăm pentru locul 5 în conferință.
    Mureșul are în acest moment 3 străini, Santa, Borșa și în rest copii. Paerson s-a accidentat în sfertul 2, și chiar în condițiile astea ne-au fost net superiori la absolut toate capitolele.
    Dacă nu vor fi făcute rapid niște schimbări (și nu cred că se vor face), va urma o iarnă foarte grea, din toate punctele posibile de vedere.

    cu 1 an în urmă (03.09.2022)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      concluzii
      nu trebuie trase in mod normal doar dupa un prim rezultat dintr-un joc de pregatire plus o parere pe forum dar se pot trage dupa miscarile clubului din ultimele 10 luni, pentru ca, la fel cum zicea Chirila de H.Cismigiu, nu trebuie sa se uite ca reconstructia a inceput cu odata cu plecarea lui DF si odata cu certitudinea ca 2021-2022 era un sezon ratat. Se puteau lua decizii din primavara anului trecut, atat ca semnare antrenor, jucatori romani si scouting. Am avut timp pentru pregatirea sezonului curent mai mult decat orice alta echipa si cel putin de ce spune hartia, suntem praf. Acum, avem o prima confirmare. Brace yourself for impact.

      cu 1 an în urmă (04.09.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!