Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Mureș a oficializat primele mutări pentru noul sezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.07.2022

CSM Târgu Mureș a oficializat primele mutări pentru noul sezon

CSM Târgu-Mureș a anunțat oficial primele mutări pentru noul sezon. Gruparea nou-promovată a făcut oficială prelungirea înțelegerilor cu mai mulți jucători care au pus umărul la accederea în prima ligă, dar au anunțat și un nou component al lotului.

Într-un comunicat de pe site-ul csmtgm.ro, gruparea mureșeană anunță în primul rând că toți jucătorii mureșeni ai echipei vor continua și în stagiunea 2022-23 alături de echipă. Pe lângă aceștia, Goran Martinic va îmbrăca și el tricoul echipei în sezonul următor.

De asemenea, CSM Târgu-Mureș a anunțat transferul lui Sólyom Botond. El și-a făcut junioratul la LPS Târgu-Mureș, iar ultimii șase ani i-a petrecut la Vasas Akademia, în Budapesta. El evoluează pe pozițiile 2-3 și a fost selectat atât în naţionala de U16, cât şi în cea de U18 a României.

În Liga Națională, mureșenii sunt repartizați în Conferința A, alături de U-BT Cluj-Napoca, FC Argeș Basketball, SCM Universitatea Craiova, BC CSU Sibiu, CSM Petrolul Ploiești, CSM Târgu Jiu, Rapid București și CSM Miercurea Ciuc.

*foto: csmtgm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii