Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Mureș caută primul succes din fază secundă a Ligii Naționale

CSM Târgu Mureș caută primul succes din fază secundă a Ligii Naționale

Laguna Sharks București și CSM Târgu Mureș vor avea în premieră un duel direct în Liga Națională de Baschet Masculin, acestea fiind echipele care au promovat din eșalonul secund la capătul stagiunii precedente. Duelul de la București va avea loc miercuri, 8 februarie.

Laguna încă nu a apucat să joace în grupa 11-18, întâlnirea de la Ploiești din prima rundă fiind reprogramată, în vreme ce Mureșul a pierdut în deplasarea de la Focșani cu 72 la 79. Situația din clasament este de partea echipei lui George Trif, care are 4-3 bilanț per total, iar Laguna a intrat cu 0-6 în această fază a campionatului, fiind ultima clasată.

În toate cele trei întâlniri din Liga 1 pe parcursul sezonului trecut, CSM Târgu Mureș a reușit să câștige în fața Lagunei București, marcând de fiecare dată cel puțin 85 de puncte. „Rechinii”, de cealaltă parte, n-au trecut încă de pragul celor 68 de puncte înscrise în fața mureșenilor.

Statistica este de partea Mureșului din toate punctele de vedere, diferența la media de puncte fiind de aproape 20 în plus pentru Szabolcs Santa și compania. CSM Târgu Mureș este, într-un clasament alcătuit din toate echipele Ligii Naționale, pe locul al doilea la procentajul liberelor transformate și pe locul al treilea la media de recuperări. Laguna stă cel mai slab din campionat la media de puncte, eficiență, posesii pierdute și la procentajele din interiorul arcului de cerc.

Bucureștenii au puțin peste media obișnuită de puncte în jocurile de pe teren propriu și au încasat până acum 78 de puncte în medie. Mureșul are patru meciuri la rând sub medie în privința punctelor marcate departe de casă, jocul de la Focșani reprezentând un season-low din acest punct de vedere.

Partida din Capitală are loc miercuri, 8 februarie, de la ora 17.00 și o să fie în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!