Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Mureș continuă seria victoriilor în presezon

CSM Târgu Mureș continuă seria victoriilor în presezon

Joi, 15 septembrie, CSM Târgu Mureș a disputat un nou meci amical, de această dată în compania lui CSM Focșani, grupare care, conform csmtgm.ro, se află într-un cantonament în Gheorgheni. Cu excepția sfertului al treilea, mureșenii și-au adjudecat fiecare secvență și s-au impus la o diferență de 21 de puncte: 97-76.

Gazdele au început în forță partida și, în primele zece minute, au înscris 27 de puncte, primind doar 13 în schimb. A urmat un sfert ceva mai echilibrat și apoi o secvență câștigată de către oaspeți. În actul decisiv, CSM Târgu Mureș a turat din nou motoarele și a învins cu scorul de 97 la 76.

Szabolcs Santa a reușit un nou double-double, 13 puncte și 11 recuperări, în timp ce Jonathan Person, cu 29 de puncte, a fost cel mai bun marcator al trupei câștigătoare. Din lotul lui George Trif s-au mai remarcat Goran Gajovic și Goran Martinic cu 15 puncte înscrise de fiecare. De partea cealaltă, Brandon Austin (27 de puncte) a fost principala gură de foc a focșănenilor.

Pentru CSM Târgu Mureș urmează participarea la Memorialul „Elemer Tordai” de la Sibiu, în 21 și 22 septembrie, în timp ce CSM Focșani joacă astăzi, 16 septembrie, în compania lui CSM Miercurea Ciuc.

*foto: Facebook – CSM Târgu Mureș – Marosvasarhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!