Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Mureș l-a transferat pe Branislav Vujadinovic

CSM Târgu Mureș l-a transferat pe Branislav Vujadinovic

CSM Târgu Mureș a anunțat transferul lui Branislav Vujadinovic, un jucător care a evoluat pe parcursul stagiunii 2021/2022 pentru CSM VSKC Miercurea Ciuc. Sârbul este la al treilea angajament în decurs de câteva luni.

Vujadinovic, în vârstă de 25 de ani, a început actualul sezon la KK Krka Novo Mesto, pentru care a prins două jocuri în Liga Adriatică 2 și două în campionatul Sloveniei. În prima competiție a avut medii de 6.5 puncte și 2.5 recuperări, iar în cea din urmă menționată a adunat 5.5 puncte și 4.5 recuperări în medie.

Ulterior a semnat cu Metalac Valjevo din țara natală, acolu unde a jucat ultima dată pe 3 decembrie contra lui KK Vrsac. În acest duel din primul eșalon al Serbiei, Vujadinovic a terminat cu 6 puncte și 4 assist-uri.

Jucătorul care poate evolua pe pozițiile 1 și 2 nu este la prima experiență în România, anul trecut fiind în lotul lui CSM VSKC Miercurea Ciuc, echipă pentru care a adunat medii de 14.9 puncte, 6.3 recuperări și 3.5 pase decisive în 23 de apariții în campionat.

CSM Târgu Mureș notează pe site-ul echipei faptul că problemele medicale au forțat acest transfer, Alin Borșa urmând să lipsească în următoarele 6 săptămâni, iar Goran Martinic nu este apt 100%. După această mutare, mureșenii au cinci străini în lot.

Nou-promovata are 2-5 bilanț în Conferința A și duminică (11.12) o să primească vizita lui FC Argeș în etapa a 10-a, duel cu ocazia căruia o să debuteze Vujadinovic.

*foto: Pinti Attila / szekelysport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!