Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Mureș luptă pentru a cincea victorie la rând în Liga Națională

CSM Târgu Mureș luptă pentru a cincea victorie la rând în Liga Națională

CSM Târgu Mureș primește vizita Lagunei Sharks București în încheierea etapei a 24-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, partida urmând să se joace duminică seara, 26 martie.

Mureșenii au un singur pas greșit în grupa 11-18, chiar în debutul acestei faze și de atunci au ajuns la patru victorii consecutive. În partidele de acasă, formația lui George Trif a marcat de fiecare dată peste 90 de puncte pe rând împotriva Galațiului, Stelei și Focșaniului.

Laguna Sharks este ultima în clasament și are un singur rezultat bun în faza secundă. În precedentele două partide, „rechinii” au terminat cu 66, respectiv 60 de puncte marcate, în nota obișnuită din acest sezon, după ce în victoria cu CSM VSKC Miercurea Ciuc au adunat 89 de puncte.

De când au ajuns să joace una împotriva celeilalte la nivel de seniori, CSM Târgu Mureș nu a pierdut încă vreun meci cu Laguna, de fiecare dată diferența fiind formată din două cifre. În tur, Mureșul a trecut cu 80 la 67 în Arena de Baschet din București.

Szabolcs Santa este al treilea cel mai eficient jucător din campionat în faza secundă la aruncările de două puncte, având 67.4% din acea zonă, iar Anthony Mathis are aproape 9 încercări de la distanță pe meci. La aruncările de trei puncte cel mai precis din cele două loturi este Tamas Boloni, cu o medie de 47%.

Mureșul are a doua medie de puncte pe meci din Liga Națională în faza secundă, echipa lui George Trif aflându-se doar sub Steaua la acest capitol, iar Laguna Sharks este penultima. Bucureștenii sunt la mijlocul clasamentului în privința assist-urilor și comit cele mai multe faulturi.

Partida care închide runda a 24-a are loc duminică, 26 martie, de la ora 19.00 și o să fie live pe FRB TV.

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!