Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Mureș primește vizita lui FC Argeș în etapa a zecea a Ligii Naționale

CSM Târgu Mureș primește vizita lui FC Argeș în etapa a zecea a Ligii Naționale

CSM Târgu Mureș revine pe teren propriu după trei săptămâni în Liga Națională de Baschet Masculin și o să joace duminică, 11 decembrie, contra lui FC Argeș într-un meci care contează pentru etapa a 10-a a Conferinței A.

Mureșenii vin după două înfrângeri la rând, ambele la diferențe din două cifre în fața echipelor Rapid București și CSM VSKC Miercurea Ciuc, asta după ce în primele etape nou-promovata a avut patru dueluri la rând în campionat încheiate la maxim șase puncte diferență. Bilanțul în acest moment este de două victorii și cinci înfrângeri, ceea ce plaseasă echipa pe locul 8 în Conferința A.

FC Argeș are un parcurs inconstant în campionat, adunând patru victorii și patru înfrângeri, iar din finalul lunii octombrie încoace după fiecare succes a urmat un eșec pentru piteșteni. Departe de casă, alb-violeții au legat victoriile, trecând de Târgu Jiu și Miercurea Ciuc în urma unor meciuri cu minim 80 de puncte marcate.

Duelul tur dintre CSM Târgu Mureș și FC Argeș a fost un thriller decis după două reprize suplimentare în Trivale, formația viola impunându-se cu 108 la 106. Lowrence, Santa și Șolopa au acumulat 5 greșeli personale, în ambele tabere fiind cel puțin un jucător cu double-double.

Aceste echipe sunt printre primele la numărul recuperărilor ofensive în medie, CSM Târgu Mureș conducând Liga Națională la recuperările pe partidă.

Nou-promovata a anunțat recent transferul lui Branislav Vujadinovic, sârbul revenind în LNBM cu această ocazie și o să debuteze pentru mureșeni în acest duel cu FC Argeș.

Întâlnirea dintre CSM Târgu Mureș și FC Argeș Basketball are loc duminică, 11 decembrie, de la ora 18.00 și o să fie în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!