Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Mureș și CSU Sibiu închid runda cu numărul 12 în LNBM

CSM Târgu Mureș și CSU Sibiu închid runda cu numărul 12 în LNBM

CSM Târgu Mureș și BC CSU Sibiu se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul fiind programat miercuri seara, 28 decembrie.

Mureșenii n-au câștigat pe plan intern de mai bine de o lună, ultimul succes fiind și unicul de până acum pe teren propriu, 75-73 la mijlocul lui noiembrie contra celor de la SCM U Craiova. Din acel moment, elevii lui George Trif au suferit patru înfrângeri la rând, fiecare cu 80+ puncte încasate.

Sibiul traversează o perioadă bun în decembrie, cu trei victorii în patru apariții, singurul pas greșit fiind pe terenul Rapidului într-un meci pierdut la cinci puncte diferență. Formația galben-albastră are a treia deplasare în acest sezon în fața unei echipe aflate pe o poziție mai modestă în clasament, precedentele două astfel de cazuri terminându-se cu victorii la o posesie diferență.

În tur, prin rezultatul din Sala Transilvania cei de la CSU Sibiu ajungeau la 3-0 în LNBM, după acel joc urmând încă unul cu peste 85 de puncte marcate. Sibiul a trecut cu 86 la 80 în tur, pe atunci antrenorul echipei fiind Miguel Angel Hoyo.

CSM Târgu Mureș este prima la recuperări în LNBM și are cifre bune atât la media de puncte, cât și la linia de aruncări libere. CSU Sibiu stă mai bine la puncte și are 39% procentaj de la distanță, însă pierde mai multe posesii decât adversara nou-promovată.

Pe lângă acest meci, Mureșul va evolua tot în fața propriilor fani și pe 30 decembrie, într-o restanță contra lui U-BT Cluj, acela urmând să fie ultimul meci al anului 2022 în baschetul masculin românesc.

Întâlnirea dintre CSM Târgu Mureș și CSU Sibiu va avea loc miercuri, 28 decembrie, începând cu ora 19.00 și o să fie în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!