Stiri Cupa României Masculin

CSM-U Oradea, prima echipă calificată în Final Four-ul Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.01.2016

CSM-U Oradea a reușit calificare în Final Four-ul Cupei României, după ce a trecut în dublă manșă de Steaua CSM EximBank. După ce au învins la limită pe teren propriu, elevii lui Cristian Achim au câștigat și în capitală cu scorul 76-72, fiind prima echipă care-și asigură biletele pentru turneul final al Cupei României.

Andrei Mandache a fost cel mai jucător al Oradei în capitală cu 17 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Will Franklin a izbutit un double-double, 13 puncte și 10 pase decisive, în timp ce Sean Barnette și Miha Zupan au adăugat fiecare câte 11 puncte.

Titus Nicoară a fost principalul remarcat al Stelei cu 22 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Nikola Malesevic l-a secondat cu 15 puncte,3 recuperări și o pasă decisivă, iar Miță Paul a terminat cu 11 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive.

Vom reveni cu mai multe detalii în cel mai scurt timp!

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Bravo
    Felicitari Oradea !

    cu 8 ani în urmă (09.01.2016) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Pentru toti spargatorii de seminte din asa-zisa Armata Ultra, si care se dau mari cunoscatori de baschet,in special pentru Zob77, cum a ramas cu trasul sub coada, cu care v-ati laudat dupa meciul castigat in campionat la Oradea??

    PS: DL comentator RADU ABRAMESCU cum poti sa te superi ca nu a fost cos cu fault pt Steaua in ultimul minut la +4 pt Oradea?

    cu 8 ani în urmă (09.01.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Bn acuma, asta ii comentator? Hai sa nu il ridicam asa tare in rang. Daca era corect vedea faultul pe aruncarea de 3 la Zupan cand a recuperat Pasca si a marcat sau altele. Is niste amrati care face si ei un ban si se lauda ca vai cat baschet de inalta performanta o jucta ei..se mai intampla.
    O impresie foarte placuta a lasta acest Zupan la primul meci si nu pare deloc expirat. L-a umilit pe Dragusin provocandu-l foarte usor...foarte frumos din partea unui bou(dar ce fata de dobitoc are!!!) ca Dragusin sa dea coate in moaca unui tip surd inca de la primul meci in Romania, dar vorba aia cu asa fata ce putem astepta.
    Un mare castig in cateva faze a fost Bobe, mai ales apararea aia om la om in sfertul 4 sub panou pe incercare de post-up a lui Malasevic(sau cum il cheama) a fost de om in toata firea. Eh daca rvem romania da putem sa incercam ceva cu un Bobe, cu un Kuti, sper ca si cu un Gheorghe, dar asta nu inseamna sa bagam pe toata lumea numa sa de dragu romanismului lui Puric.

    cu 8 ani în urmă (09.01.2016) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Meci
    Felicitari oradenilor,au meritat cu prisosinta victoria!La Zupan se vede clar stiinta jocului,mai ales pe un post greu,acolo unde Steaua e ferfenita in acest moment.Dealtfel,chiar cand revin Szijarto si Barac,cu acest lot nu au nici cea mai mica sansa la campionat.Oare cum s-o chema sa ai un sac de bani si sa aduci comici gen Galdikas si Graham,iar 10k dollar baby Marinovic sa joace numai cand are el chef si sa te lase cu ochii-n soare taman cand ai mai mare nevoie de el?

    cu 8 ani în urmă (09.01.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Bravo!
    Salutare... recunosc ca sunt entuziasmat dupa aceasta victorie in special pentru maniera in care a fost obtinuta. Din primul minut am simtit ca baietii isi doresc foarte mult victoria si acest sentiment nu s-a schimbat pe parcursul jocului chiar daca Steaua a revenit in repetate randuri. Toti au jucat de le bine in sus, cu un "big like" in dreptul lui Will, foarte aproape de un triple double. Sper ca cele 38 de minute petrecute pe parchet sa nu ne coste meciul de la Tg Jiu. Zupan cred ca e inca foarte departe de capacitatea lui maxima insa bine a remarcat Buzestii ca e vizibil ca stie jocul.

    Mi-a placut ca Achim i-a dat o sansa si lui Dani Popescu, a carui mesaj a "loud & clear": 2 TO si o pasa aiurea neconsemnata in mai putin de 2 minute. O sa ii dorim succes oriunde va juca, dar cel putin eu sunt suparat pe maniera in care a transmis acest mesaj si si-a luat la revedere de la noi, cei care i-am scandat numele de multe ori in Arena.

    Cu siguranta Steaua va juca alt baschet cu Levi si Barac in rotatie, insa azi, in actualele alcatuiri CSM a fost clar superioara.

    Comentatorul cred ca nu merita mai mult de o fraza: pe langa greselile de comentariu demne de cineva care acum vede baschet pentru prima oara e clar ca e partinitor, iar asta e impardonabil pentru aceasta meserie.

    Ma bucur ca vom juca in Final 4, desi parca nu imi doresc ca acesta sa se desfasoare la Oradea din cauza acelui "blestem al organizatorului" care persista de cativa ani.

    Insa acum urmeaza "Energia x 2", meciuri de care ma tem avand in vedere cum joaca aceasta echipa in meciuri cu mare miza. Cel putin luni, oboseala isi va spune cuvantul la ambele echipe si duminica viitoare va fi adevarata confruntare.

    Hai CSM! :)

    cu 8 ani în urmă (09.01.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Inca un meci...
    Baietii s-au miscat bine.In momentele importante au intrat mingile in cos. Echipa putea sa obtina o victorie mai linistita dar si sa piarda din sfertul doi, noroc ca avem un Franklin care stie, vede bine jocul are sange de dirijor.
    Zupan are experienta, el merge la sigur nu numai cu mingea si fara minge cand ataca panoul, ca sa aiba prima pozitie. Barnette ne baga in finala daca va depinde numai de el. Cu Dillon in echipa, cupa ar fi sigur la CSM U Oradea. Felicitari, sa ajungeti in finala si nu lasati acolo Cupa.

    cu 8 ani în urmă (10.01.2016) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    Felicitari!
    Felicitari Oradea! Au meritat aceasta victorie fara discutie! Din pacate Hristu pare putin depasit de situatie. Nu avem scheme de atac, apararea nu este bine pusa la punct.. E chiar pacat! Ne bazam pe aruncarile nebune ale lui Markovic si aruncari fortate de trei puncte... Foarte slab joaca echipa acum.. Daca nu se schimba ceva nu avem nici o sansa la titlu.
    In alta ordine de idei sunt foarte impresionat de atitudinea lui Franklin, cred ca este cel mai fairplay jucator din liga! Inca odata felicitari Oradea si mult succes in Cupa!

    cu 8 ani în urmă (10.01.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Felicitari
    Victorie frumoasa, calificare si mai frumoasa. Determinanta evolutia foarte buna a lui Franklin. Popescu a demonstrat inca o data ca nu mai este util echipei. Cu ajutorul lui Steaua a revenit in joc . Si mie mi a placut implicarea si combativitatea luiNicolescu. L am vazut in cateva faze incercand cu curaj si recuperarea ofensiva. Mult succrs in cotinuare..

    cu 8 ani în urmă (10.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!