Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari a remizat în amicalul de gală cu Galatasaray Istanbul

CSO Voluntari a remizat în amicalul de gală cu Galatasaray Istanbul

Astăzi, 13 septembrie, CSO Voluntari a început cantonamentul din Turcia cu un meci împotriva lui Galatasaray Istanbul, una dintre formațiile de tradiție ale acestei țări. Jocul a fost controlat în mare parte de către trupa din România, însă ultimul sfert a făcut ca scorul final să arate egalitate: 72-72.

Elevii lui Sașa Ocokoljic au început foarte bine partida și, după primul sfert, conduceau cu 20 la 11. În prima jumătate a sfertului doi, oaspeții au reușit să mențină diferența, însă, după accidentarea lui Eric Thomson, Galatasaray a avut un run impresionant, prin care a trecut la conducere. A urmat o nouă perioadă mai bună a lui CSO Voluntari astfel că, la pauză, scorul era 35-30.

După revenirea de la vestiare, ilfovenii au evoluat excelent și au mărit diferența la zece puncte: 58-48. În schimb, în actul decisiv, a fost rândul turcilor să joace mai bine. Aceștia s-au apărat excelent și au fost mai preciși în apărare, astfel că au reușit să revină în meci. În cele din urmă, partida s-a încheiat cu scorul de 72-72, fără să se mai joace prelungirile.

Cei mai buni marcatori ai lui Voluntari au fost: Rolland Torok (17 puncte), Todderick Gotcher (16 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive) și Vlad Moldoveanu (11 puncte, 5 recuperări). De partea cealaltă, s-au remarcat: Dee Bost (14 puncte), DeVaughn Purcell (13 puncte) și Sadik Kabaca (12 puncte).

Pentru CSO Voluntari, urmează disputa de mâine, 14 septembrie, cu ITU Basket.

*foto: Facebook – CSO Voluntari – Baschet / Instagram Galatasaray Basketbol

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii