Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari a încheiat colaborarea cu Marreon Jackson

CSO Voluntari a încheiat colaborarea cu Marreon Jackson

CSO Voluntari a rămas fără unul din cei doi fundași înaintea sezonului 2023-2024. Mai exact, ilfovenii au anunțat despărțirea de Marreon Jackson, baschetbalist care nu a apucat să debuteze oficial pentru alb-albaștri.

„Clubul CSO Voluntari anunță pe cale oficială încetarea de comun acord a contractului cu Marreon Jackson, în urma unei accidentări ce îl va ține departe de terenul de baschet timp de cel puțin o lună”, se arată într-un comunicat de pe rețelele de socializare al vicecampioanei României din urmă cu două sezoane.

În vârstă de 24 de ani, Jackson a petrecut cinci sezoane în NCAA, la Universitatea Toledo și la Arizona State. Apoi, în 2022, a trecut Oceanul și a semnat în Turcia, la echipa a doua a lui Fenerbahce, unde a avut medii de 16.3 puncte, 5.1 recuperări și 4.5 pase decisive.

CSO Voluntari va avea primele jocuri oficiale la finalul acestei săptămâni, când se vor desfășura cele 18 meciuri de calificare la Final 8-ul Cupei României. Alb-albaștrii au fost repartizați în grupa E, alături de ABC Laguna București și de CSM Corona Brașov.

*foto: Ross D. Franklin/AP Photo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!