Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari câștigă cu greu pe terenul celor de la BC Athletic Constanța

CSO Voluntari câștigă cu greu pe terenul celor de la BC Athletic Constanța

CSO Voluntari s-a impus destul de greu într-un meci disputat pe terenul celor de la BC Athletic Constanța. Ilfovenii au trecut de formația de la malul mării cu 85-78 în etapa a VIII-a din LNBM, Grupa Valorică B.

Athletic Constanța a început în primul cinci cu Daryan Bryant, Cristi Mâinea, Georgian Păun, Francois Ambadiang și Christian Chițu, în timp ce CSO Voluntari i-a avut în primul 5 pe Goran Martinic, Simas Buterlevicius, Tudor Gîrbea, Iulian Orbeanu și Dejan Borovnjak.

Ilfovenii au început bine meciul și conduceau cu 9-4 după reușita lui Martinic. Ultimele cinci minute din primul sfert au aparținut însă gazdelor. Williams, Bryant, Chițu și Dudaș au semnat un run de 10-2, iar coșul de 3 puncte al lui Trandafir a asigurat un avantaj de șase puncte pentru dobrogeni, scor 19-13. Elevii lui Alexandru Olteanu au avut o prestație bună și în sfertul secund. Gîrbea a deschis actul cu un coș de 3 puncte, dar Williams și tânărul Chițu au ținut Constanța în avantaj, în timp ce Kyle Kilgore a stabilit scorul primei reprize, 39-34 în favoarea Constanței.

Ilfovenii au venit tare de la cabine și, grație unui run de 9-1, conduceau cu 43-40. Kilgore au egalat cu un and-one și tot el a redus din diferență cu un coș de 3 puncte, după reușitele lui Martinic (50-51). Dar ilfovenii au reușit un run de 10-2 iar Borovnjak a stabilit scorul după 30 de minute la 54-63. Trandafir și Cetin au schimbat coșuri de 3 puncte la începutul ultimului sfert, iar după coșul lui Păun constănțenii au ajuns la 3 puncte distanță (65-68). A urmat însă un run de 13-4 al ilfovenilor, iar după reușita lui Cetin scorul era 81-69. Dobrogenii au revenit pe final, dar prea târziu și CSO Voluntari a câștigat un meci dificil la malul mării, scor 85-78.

Kyle Kilgore a marcat 18 puncte pentru gazde, Rahsaan Williams a înscris 15 puncte cu 9 recuperări și Christian Chițu 11 puncte pentru gazde. Goran Martinic a marcat 25 de puncte pentru CSO Voluntari, în timp ce Dejan Borovnjak 18 puncte și 8 recuperări.

După acest meci, CSO Voluntari are 8-0 și conduce grupa valorică B din LNBM, în timp ce Athletic Constanța are 3-5 și se află pe locul cinci.

Runda viitoare ilfovenii se deplasează pe terenul lui CSM Galați, în timp ce Athletic Constanța vine la Sfântu Gheorghe, unde întâlnește Miercurea Ciuc.

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!