Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari câștigă și al doilea meci amical la o diferență de peste 20 de puncte

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.08.2023

CSO Voluntari câștigă și al doilea meci amical la o diferență de peste 20 de puncte

CSO Voluntari are un start ideal de pre-sezon. Gruparea de la marginea Capitalei are un bilanț perfect după primele două jocuri disputate în Sala Sporturilor Gabriela Szabo. După ce acum două zile au trecut de Laguna București cu 71-49, ilfovenii au obținut un nou succes la peste 20 de puncte, de data aceasta în fața celor de la CSM Constanța (96-74). La polul opus, dobrogenii au două eșecuri consecutive la marja de puncte amintită, pierzând cu 72-92 în fața celor de la Corona Brașov în primul amical.

Primul sfert a fost unul prolific la capitolul ofensiv pentru gruparea pregătită de Ainars Bagatskis, care a reușit să înscrie 30 de puncte. Gladiatorii din Tomis s-au ținut la un nivel bun la rândul lor, iar după 10 minute tabela indica 30-22. Diferența din cel de-al doilea sfert a fost mai mică, deși defensiva gazdelor a fost mai bună, astfel că la pauza mare tabela indica 55-41.

Sfertul al treilea a fost cel mai reușit pentru Voluntari. Vicecampioana României din urmă cu două sezoane a primit doar 15 puncte, reușind să înscrie 27 și conducea cu 82-56 înaintea ultimului sfert. Actul decisiv s-a jucat cu frâna de mână trasă de ambele părți, marinarii reușind să taie patru puncte din ecartul de pe tabelă. Scorul final a fost astfel 96-74.

Doi jucători transferați în această vară au ieșit la rampă pentru CSO Voluntari. Keyshawn Feazell (23 de puncte) și Rashard Odomes (20 de puncte) au înscris aproape jumătate din punctele echipei. Lucas Tohătan cu 12 puncte și Laszlo Polyak cu 10 puncte au fost ceilalți jucători în double-digits în tabăra lui Ainars Bagatskis.

Rolland Torok a fost cel mai bun jucător al lui CSM Constanța în meciul disputat împotriva fostei sale echipe, adunând 20 de puncte, secundat de Mario Lazăr, care a strâns 16 puncte. Jorden Duffy i-a urmat cu 11 puncte. Cedric Henderson a mai avut un număr de puncte de două cifre: 10.

Următorul amical pentru CSO Voluntari este programat sâmbătă, 26 august, împotriva lui Dinamo București. CSM Constanța va juca cu Rapid București pe data de 2 septembrie.

*foto: Facebook/CSO Voluntari Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!