Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari caută victoria în disputa din deplasare cu CSM Constanța

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
25.11.2022

CSO Voluntari caută victoria în disputa din deplasare cu CSM Constanța

CSM Constanța și CSO Voluntari se duelează în etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, într-un duel programat sâmbătă, de la ora 18:00, la malul mării. Ambele echipe vin după câte un eșec în runda precedentă.

Dobrogenii au fost învinși de CSM Oradea, în deplasare. Elevii lui Alexandru Olteanu i-au prins pe bihoreni într-o formă de zile mari și s-au văzut învinși la aproape 20 de lungimi, scor 98-79.

Înaintea acestor două jocuri, CSM Constanța legase două victorii consecutive. Ambele au venit la diferențe de două cifre, 74-63 pe terenul lui CSM Focșani, respectiv 88-51 acasă în fața nou-promovatei Laguna București. Gruparea de la malul mării este singura din campionat cu doar patru meciuri jucate.

CSM Constanța are trei lideri diferiți la principalele categorii de statistică. Nate Johnson este cel mai bun marcator, cu o medie de 20.5. La recuperări se evidențiază Egidijus Mockevicius, cu câte 10.5 pe meci, pe când conaționalul său, Vytenis Cizauskas, este cel mai bun pasator, cu o medie de 6.8 assist-uri.

De cealaltă parte, ilfovenii au pierdut cu Steaua București în ultima rundă și au ajuns la un bilanț de 2-3 în debutul de campionat. Această înfrângere a umplut paharul pentru conducere, iar Sașa Ocokoljic a fost demis de conducere.

În duelul de la mijlocul săptămânii cu Norrkoping Dolphins, vicecampioana României a fost condusă de Dan Ioan. Secundul lui Ocokoljic a preluat postul de interimar și a reușit să întrerupă seria de patru eșecuri cu un succes pe tărâm străin. În meciul din Suedia, Voluntari s-a impus cu 77-70.

Rămâne de văzut dacă el va putea redresa echipa și în campionat, unde Troublemakers au suferit deja trei eșecuri în fața CSM Oradea, Steaua București și Dinamo București. Unicele victorii au venit în meciurile cu Laguna Sharks, respectiv SCM Timișoara.

Eric Thompson are un start de sezon bun în LNBM și o conduce pe CSO Voluntari în ierarhia punctelor pe meci (11.8) și a recuperărilor pe meci (9). Tekele Cotton este principalul pasator decisiv al echipei, cu o medie de 3 pe meci.

Disputa dintre CSM Constanța și CSO Voluntari va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18:00 și poate fi urmărită pe FRB TV.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii