Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari devine singura echipă neînvinsă din GVB

CSO Voluntari devine singura echipă neînvinsă din GVB

CSO Voluntari a câștigat derby-ul Grupei Valorice B. Ilfovenii au trecut de CSM Mediaș cu scorul de 85-72 ( 15-17, 18-17, 28-21, 24-17). Înaintea acestei partida niciuna dintre formații nu cunoscuse înfrângerea.

Până la pauza partida s-a desfășurat sub semnul echilibrului, astfel la pauza mare tabela din sala Gabriela Szabo indica scorul de 34 la 33 în favoarea oaspeților. Sfertul 3 a aparținut celor de la CSO Voluntari, care au dominat spațiul de 3 secunde prin Andrija Bojic și Dejan Borovnjak, cei doi pivoți au înscris 16 din cele 28 de puncte marcate de ilfoveni. 

La jumătatea actului decisiv medieșenii s-au apropiat la doar 1 punct, prin reușitele lui Titus Nicoară și Quincy Harding, însă aceeași Borovnjak și Bojic au mărit din nou ecartul la 6 puncte. Goran Martinic a furat o minge și a înscris un lay-up ușor, după care tot el a dus avantajul la 11 puncte printr-o reușită de la mare distanță.

De la învingători Goran Martinic a terminat partida cu 19 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și 7 intercepții pentru un indice de 24 la eficiență. Borovnjak a terminat, la rândul său, partida cu 19 puncte la care a adăugat 9 recuperări. Deși nu a înscris niciun punct Daniel Popescu a contribuit activ la faza ofensivă cu 9 pase decisive.

De la CSM Mediaș s-au remarcat Titus Nicoară cu 15 puncte și 7 recuperări și Quincy Harding cu 12 puncte. Americanul a fost și cel mai eficient jucător al echipei antrenate de Mihai Popa, cu un indice de 15 la eficiență.

Ca echipă, medieșenii au suferit la jocul colectiv, aceștia au terminat partida cu doar 13 pase decisive, față de la cele 21 ale adversarilor. Nici la capitolul recuperări nu au stat mai bine, cu 32 de mingi prinse la panou, față de cele 39 prinse de ilfoveni.

CSO Voluntari rămâne astfel singura echipă neînvinsă din GVB, înaintea deplasării la Sighetu Marmației. În timp ce medieșenii vor căuta a treia victorie, pe teren propriu, în compania celor de la CSM Miercurea Ciuc.

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș CSM Mediaș Fans :

    Pacat...
    S-a vazut inca o data ca Mediasul nu e bagat in seama...pana si la casele de la pariuri Mediasul nu avea nicio sansa si nu inteleg de ce. Probabil ca jucatorii nu sunt destul de cunoscuti in Romania pentru ca se afla la prima experienta aici, dar sunt niste jucatori foarte talentati. Cu putin noroc puteam castiga meciul daca nu ne pierdeam capul pe final. Avem jucatori straini foarte talentati si jucatori romani cu experienta, poate avem nevoie de alt staff, Apreciez implicarea lor in baschetul din Medias in acesti ani, poate fara ei nu mai exista baschet, dar totusi mi se pare o palarie prea mare pentru ei acest lot. Cu alt staff mai bine pregatit si cu ceva investitii in iarna putem ajunge in play-off si Mediasul poate redeveni o forta in baschetul romanesc, trebuie doar sa se vrea pentru ca mediesenii au ramas inca pasionati de acest sport si au asteptari mari poate si de dragul vremurilor bune. Hai Medias! Cat despre cei de la baschet.ro daca cititi mesajul, am asteptat articole cu Medias de peste o saptamana, lipsa de admininistratori pe site de nu se prea vorbeste de grupa B? O sa aveti surprize mari pentru ca Voluntari, Medias si Galati pot oricand sa produca surprize cu echipele din prima grupa!

    cu 4 ani în urmă (29.10.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!