Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari evoluează pentru prima dată pe teren propriu în 2022

CSO Voluntari evoluează pentru prima dată pe teren propriu în 2022

CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu se duelează duminică (30.01) în cadrul etapei cu numărul 18 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Disputa din Ilfov o să fie prima pe teren propriu din anul 2022 pentru Vlad Moldoveanu și compania.

Deținătoarea Cupei României a disputat un singur joc până acum în noul an, pe terenul lui CSM CSU Oradea, acolo unde CSO Voluntari a câștigat cu 82-68. Toddrick Gotcher a fost la un pas de double-double pe terenul bihorenilor, terminând cu 23 de puncte și 9 recuperări, în vreme ce alți trei jucători din echipa lui Sasha Ocokoljic au marcat peste 10 puncte.

Voluntariul se află într-o serie de nouă victorii, ultimul eșec fiind de altfel și singurul din acest sezon al LNBM, pe terenul Sibiului în luna octombrie a anului trecut. De atunci, alb-albaștrii au avut un singur duel pe care nu l-au câștigat cu cel puțin 10 puncte diferență, împotriva Timișoarei (74-66).

CSM Târgu Jiu a câștigat un singur meci din ultimele șase, și acela pe teren propriu (81-70 cu Athletic Constanța). Gorjenii s-au despărțit recent de Stefan Glogovac, bosniacul ajungând în al doilea eșalon baschetbalistic din Ungaria. Asemenea Voluntariului, ultimul meci pentru CSM Târgu Jiu a fost tot cu CSM CSU Oradea, cedat după o repriză suplimentară cu 87 la 79. Malik Morgan și Kevin Allen au pus împreună atunci 46 de puncte pe tabelă pentru gorjenii pregătiți de Jordanco Davitkov.

În ultimele trei deplasări, Târgu Jiu a pierdut de fiecare dată, deși la Ploiești au terminat cu 88 de puncte marcate, reprezentând al doilea duel cedat în deplasare în care Porter Troupe și colegii au avut peste 80 de puncte. Înaintea meciului direct, CSO Voluntari are 11-1 bilanț, iar CSM Târgu Jiu stă cu 5-11.

În tur, CSO Voluntari a câștigat cu 83 la 69 în Gorj, la capătul unui joc în care Eric Thompson Jr. a totalizat 19 puncte, 15 recuperări și 3 pase decisive, fiind cel mai faultat jucător al ilfovenilor. Acel meci a reprezentat season high-ul pivotului american în privința punctelor marcate într-un meci din LNBM.

Partida din Sala „Gabriela Szabo” începe la ora 18.00 și va fi transmisă în direct pe canalul de YouTube FRB TV.

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!