Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari nu a avut nicio emoție la returul cu BC CSU Sibiu

CSO Voluntari nu a avut nicio emoție la returul cu BC CSU Sibiu

CSO Voluntari s-a califică fără emoții în Final Four-ul Cupei României, după ce a câștigat și returul cu BC CSU Sibiu, scor 79-62. Ilfovenii au controlat de la un capăt la celălalt partida din Sala Transilvania desfășurată în această seară, 30 decembrie. Voluntari a depășit Sibiul la puncte 27 la general.

Primul angajament al meciului a fost câștigat de Rareș Uță, dar primul care a marcat a fost Ousmane Barro pentru oaspeți. Gotcher a dus scorul la 5-0 iar sibienii au rămas fără punct marcat în primele 2 minute de joc. Tot americanul ilfovenilor a mai pus 3 puncte pe tabelă, după care Tohătan spărgea gheața pentru echipa sa. CSO Voluntari și-a păstrat avantajul iar când mai erau 3 minute din primul act, scorul era 14-8. Jocul s-a încins apoi și au venit trei triple la rând, două pentru gazde de la Blake și Pratt iar pentru oaspeți replica Moldoveanu. Până la finalul primelor 10 mninute doar Thompson mai puncta cu un power dunk iar scorul era 21-14 în favaorea echipei vizitatoare.

Sfertul secund s-a reluat cu cu multe inexactități de fiecare parte. Rolli Torok a deblocat tabela cu un coș de la distanță, după mai bine de 2 minute scurse de pe tabelă. Lucas Tohătan a răspuns rapid cu un procedeu asemănător. Diferența pe tabelă a crescut pentru prima dată la mai mult de 10 puncte, după un dunk al lui Vida și două libere de la Thompson, scoru 28-17. Tohătan a ținut Sibiul în joc cu o nouă triplă.  Cu procentaj de doar 29% din acțiune, BC CSU Sibiu nu a putut emite pretenții în a reveni pe tabelă. Ilfovenii au profitat și aveau 11 puncte avantaj la pazuă scor 36-25 și 21 puncte la general.

Repriza secundă a debutat favorabil tot pentru echipa oaspete, care a marcat primele 5 puncte, prin Thompson și Woods. Justas Tamulis a marcat o triplă din a doua încercare din sfert. Răspunsul a venit rapid de la Woods și Moldoveanu iar diferența creștea în favaorea ilfovenilor, 46-28. Nu a durat mult până ce Moldoveanu cu o nouă reușită de la distanță a dus ecartul la 21 de puncte. Jocul a decurs într-o singură direcție până spre finalul sfertului când un parțial de 5-0 al gazdelor reducea diferența la sub 20 de punce, 57-39 pentru CSO Voluntari.

Registrul jocului nu s-a schimbat o dată cu startul ultimului act. Elevii lui Sasa Ocokoljic și-au păstrat avantajul în jurul celor 20 de puncte în timp ce sibienii au alergat să mai reducă din handicapul de pe tabelă. S-a terminat cu scorul de 79-62.

Vlad Moldoveanu a fost omul meciului cu 21 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Marcu Badiu a venit de pe bancă cu 14 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Todderick Gotcher a totalizat 13 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

Mo Pratt a fost singurul remarcat al gazdelor cu 13 puncte și 6 recuperări.

foto: BC CSU Sibiu (facebook)

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    Oooof
    Zicea cineva că o să fie un sezon de suferință dar nici chiar așa
    Până acum asteptam să văd cine vine acum aștept să văd cine pleacă (nu nominalizez, dar din toate "părțile" echipei)
    PS :dacă tot suntem la acest nivel și pregătim următorul sezon propun să confirmăm /semnam ceva pentru la anu și să aducem sânge proaspăt
    ......

    cu 2 ani în urmă (31.12.2021) Raspunde
  • Csm.O :

    CSU
    Mă așteptam să ofere o replica mai bună ținând cont că de la Voluntari au lipsit Vasiliauskas și Lee. Dacă nu obțin o victorie miercuri, la Pitești, cred că tot ce pot obține maxim in acest sezon va fi locul 7 și șanse mici Intr un duel in play off cu Oradea, Cluj sau Voluntari.

    cu 2 ani în urmă (31.12.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu eight :

    @Csu Sibiu
    Din momentul in care a plecat fleseriu -> tamulis (al doilea marcator al camp ) 0, pratt 0, dragoste 0, McGrew 0 .
    Cei doi veniți noi 0 barat . Cooper după 1 an de stat nu era așa slab .
    Suntem cei mai slabi din campionat . Noroc că nu retrogradează nimeni .
    Prea multe decizii care s-o luat peste capul lui fleseriu probabil . Inainte nu o fost bani de jucători acuma sunt . Ceva e putred la Sibiu .

    cu 2 ani în urmă (31.12.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    amatori
    cam aceasta a fost impresia azi, de la aproape toti jucatorii la mascotele din staff-ul tehnic.
    @ DND - de acord cu semnatul pentru sezonul viitor dar in coditiile actuale ce jucator ai vrea sa semneze inafara de Tohatan si Tamulis?
    @ 8 - nu cred ca au fost bani de jucatori nici acum. La ce arata Padget, cred ca a venit pe seminte iar Blake, am inca rezerve ca valoare dar sigur nu ne costa mult. Cred ca i-au fost bagati pe gat lui Fleseriu intentionat astfel incat sa fie o eventuala extindere de contract cu el mai ieftina prin prisma rezultatelor din sezonul curent si din acelasi scenariu e si aratatul pisicii (Hoyo).

    cu 2 ani în urmă (31.12.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @undercut
      Din vară se știa că lui Dan nu i se va mai propune un nou contract.
      Padgett a fost anunțat în ultima zi a lui Dan la club și din ce știu eu, nu și l-a dorit. Iar Blake a venit după încă 2 săptămâni. Ei au venit cu siguranță pe bani puțini și ca jucători de rotație, nu aici e problema. Dar de când a plecat Dan, oamenii de bază (mai puțin Lucas) nu mai joacă nimic, prin urmare echipa arată absolut jalnic.

      cu 2 ani în urmă (31.12.2021)
    • BC CSU Sibiu DND:

      Și
      Ce să înțelegem din aceasta situație?

      Avem o echipă formată de Dan deci fără el și-au pierdut busola și se pare și motivația


      (eu zic să schimbăm acum din temelii)
      @undercst, da, Tohatan apoi Nastrut (deși nu-l mai folosim) chiar și Uță ca și al-doilea 5, din străini greu să alegi unul poate Pratt pentru consistentă defensiva

      cu 2 ani în urmă (31.12.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      @gyke
      daca Dan ar fi indeplinit obiectivele propuse de club, ar fi fost greu de explicat o neprelungire de contract asadar betele in roate au fost puse cu intentie si din timp astfel incat sa fie siguri de esec. (lipsa jucatorilor mai la inceput iar apoi alegerea lor impotriva a ceea ce dorea antrenorul - el spunea ca nu vrea doar de rotatie). In momentul in care s-a concretizat Padget, Dan si-a dat seama ca e game over si a plecat. Eu ma astept la declaratii din partea clubului legat de strategie. Personal voi da pas achizitiei de bilete pana nu se comunica ceva.
      @DND - intrebarea mea legat de jucatori a ramas oarecum neterminata, cine crezi ca mai semneaza acum cu CSU in aceste conditii din cei care-i dorim? romanii de pe banca ? Fara o directie clara si un proiect de viitor comunicat din timp, toti vor cauta un loc mai bun. CSU arata in acest moment foarte prost pe toate planurile si nu se inghesuie nimeni valoros sa ni se alature.

      cu 2 ani în urmă (31.12.2021)
    • Soare:

      CSU
      Reconstrucția echipei trebuie să înceapă în primul rând cu un antrenor bun cu contract pe termen mediu/lung și apoi cu un management care să-i îndeplinească acestuia cerințele (jucători, staff). Doar așa se poate avea un nou început orientat spre performanță. Și să nu uităm că, începând cu sezonul viitor, rolul jucătorilor români se dublează deci ar trebui ținut cu dinții de ce avem acum pe bancă. (Tohătan, Uță, Năstruț, chiar și Rotaru).

      cu 2 ani în urmă (31.12.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu eight :

    Re
    In toți ani in care dan a fost antrenor au fost bani de semințe și cumva cumva o reușit să rezolve ceva :) . Doar când o fost Georgescu o fost ceva mai mulți bani, și atunci cupa o venit la Sibiu .

    cu 2 ani în urmă (31.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!