Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari obține un succes clar în primul meci de la Brașov

CSO Voluntari obține un succes clar în primul meci de la Brașov

CSO Voluntari și CSM Corona Brașov au deschis grupa E din Cupa României cu partida de vineri, 15 septembrie, din Sala Sporturilor „D.P. Colibași”. Partida de sub Tâmpa s-a încheiat cu 81-60 în dreptul ilfovenilor.

CSO Voluntari: Lucas Tohătan, Trevon Allen, JT Shumate, Titus Nicoară, Keyshawn Feazell

CSM Corona Brașov: Armin Cane, CJ Williams, Georges Darwiche, Andrei Oinaru, Quatarrius Wilson

Ilfovenii au avut un început dificil de meci și au întâmpinat probleme pe atac în primele trei minute, perioadă în care Brașovul a făcut 0-6. Ulterior, fosta deținătoare a trofeului și-a revenit și a putut să conducă la patru puncte după sfertul de debut, 21-17. Diferența a urcat apoi în mai multe rânduri la una formată din două cifre și la pauza meciului CSO Voluntari a stat cu 40-30.

Echipa lui Ainars Bagatskis a ajuns la +15 în primele momente ale reprizei secunde și Nicoară a mărit ulterior diferența la 52-35 și a urmat un time-out pentru Corona Brașov. Tripla lui Allen a dus scorul la 60-39 și CSO Voluntari a reușit să conducă fără probleme la capătul celui de-al treilea sfert: 64-45. Wilson a înscris pentru formația de sub Tâmpa la 66-51 și CSO Voluntari s-a apropiat apoi de un nou ecart de 20 de lungimi, pentru ca într-un final jocul să se încheie cu 81 la 60.

Statistica pe site-ul Federației Române de Baschet nu a funcționat în acest meci.

Grupa E va continua sâmbătă, 16 septembrie, cu întâlnirea dintre Laguna Sharks București și CSO Voluntari, meci programat de la ora 20.30. Acesta va putea fi urmărit pe FRB TV.

*foto: Facebook CSO Voluntari Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!