Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari profită de avantajul terenului propriu și învinge CSM Galați

CSO Voluntari profită de avantajul terenului propriu și învinge CSM Galați

CSO Voluntari a profitat de avantajul terenului propriu și a învins CSM Galați cu scorul de 82 la 77, la capătul unui meci echilibrat.

Ilfovenii au început foarte bine partida și și-au asigurat un avantaj de 10 puncte, 24-14, la finalul primelor 10 minute de joc. Avantajul creat în actul de debut al meciului a fost suficient pentru ca echipa antrenată de Semsettin Bas să câștige partida, având în vedere faptul că nu a mai câștigat niciun sfert. Gălățenii au câștigat sfertul 2 și sfertul 3, însă experiență jucătorilor lui CSO Voluntari și-a spus cuvântul pe final de meci. 

Goran Martinic a fost cel mai bun marcator, muntenegreanul a terminat partida cu 27 de puncte și 4 pase decisive pentru un indice de 28 la eficiență. Noua achiziție, Nikola Malesevic, a fost aproape de un double-double cu 17 puncte și 9 recuperări. Tot aproape de double-double a fost și pivotul de bază al echipei,  Dejan Borovnjak, care a contribuit cu 16 puncte și 9 recuperări. 

Din echipa antrenată de Eugen Ilie s-a remarcat americanul  Jacoby Armstrong cu 18 puncte. Acesta a primit suport din partea lui Vlad Negoițescu, care a strâns 12 puncte. 

După această partidă, CSO Voluntari își consolidează locul 3 în Grupa Galbenă, cu un record pozitiv de 2 victorii și o înfrângere, în timp ce CSM Galați ocupă ultimul loc, alături de CSM Focșani, cu 3 înfrângeri din tot atâtea partide. 

*foto: facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!