Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari se desparte de Dejan Borovnjak și Matt McCarthy

CSO Voluntari se desparte de Dejan Borovnjak și Matt McCarthy

După încheierea sezonului 2020-2021, CSO Voluntari a fost cea mai activă echipă pe piața de transferuri. Conducerea alb-albaștrilor i-a prelungit contractul antrenorului Sașa Ocokoljic, i-a păstrat în lot pe Vlad Moldoveanu, Marcu Badiu, Malcolm Lee și Ousmane Barro și l-a transferat pe Rolland Torok.

De asemenea, CSO Voluntari a anunțat și primele plecări de la echipa din Ilfov. Este vorba de pivoții Dejan Borovnjak și Matt McCarthy. În ediția precedentă, Borovnjak a strâns medii de 7.95 puncte și 4.3 recuperări, în timp ce McCarthy a adunat 5.3 puncte și 4.4 recuperări.

Iată mesajul apărut pe pagina oficială a lui CSO Voluntari.

 

Mult succes, Matt & Deki! 💙 CSO Voluntari le mulțumește pivoților Matt McCarthy și Dejan Borovnjak pentru suportul...

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Tuesday, June 29, 2021

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Previzibil
    Asa cum parca am citit deja intr-un comentariu la un alt articol, regret nu mai tin minte utilizatorul.

    Pe de alta parte Voluntariul a jucat orice dar numai joc dedicat pe pivoti nu a avut. Iar daca s-a bazat pe ei pentru recuperari, in afara de Baro (cat a jucat si el) niciunul nu are cifre convingatoare la acest capitol. Medie de sub 4,5 recuperari per meci pentru un pivot mie mi se pare putin.

    Acum sa vedem ce aduc in schimb.

    cu 2 ani în urmă (29.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!