Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari se impune în partida de pe teren propriu cu FC Argeș

CSO Voluntari se impune în partida de pe teren propriu cu FC Argeș

CSO Voluntari a obținut primul succes în Top 10, după ce a trecut pe teren propriu de FC Argeș Pitești cu scorul de 87-79 . Trupa antrenată de Ainars Bagatskis a controlat partida cu ilfovenii de la un capăt la celălalt, doar pe final reducând din turația motoarelor.

Gazdele au marcat primele cinci puncte ale confruntării, oaspeții reușind să schimbe tabela după vizita lui Jevtovic la linia de pedeapsă. Jocul a continuat sub semnul echilibrului, dar cu ilfovenii mereu la conducere. Rolli Torok a dus scorul la 17-9, moment în care Milan Mitrovic a simțit nevoia să oprească meciul cu un time-out. Piteștenii nu și-au revenit i diferența a crescut la una formată din două cifre. Actul inagural avea să se încheie cu un coș pe sirenă al lui Măciucă, pentru scorul de 23-15 pentru CSO Voluntari. Jocul s-a reluat cu echipa gazdă revenită la un ecart de 10 puncte și cu oaspeții, care nu au prea găsit soluții în ofensivă. Lucas tohătan cu o triplă a dus scorul la 36-21. Jocul a fost unul încâlcit până la pauză. Chiar și în acest condiții, CSO Voluntari și-a păstrat avantajul important de pe tabelă. La cabine se intra astfel cu scorul de 47-30.

CSO Voluntari a început mai bine și secvența secundă și a pus rapid patru puncte pe tabelă. Elevii lui ainars Bagatskis au reușit să ducă ecartul la 21 de lungimi. Piteștenii au reușit să replice, cu un run de 11-4 și mai păstrau speranțe că pot reveni în joc. Oaspeții nu au putut menține ritmul revenirii și sfertul trei se încheia cu scorul de 68-49. Actul decisiv s-a jucat după același registru, cu ilfovenii în avantaj, destul de liniștitor. FC Argeș a avut din nou momente în care a dat senzația că se poate apropia pe tabelă, dar nu a fost cazul, chiar dacă au revenit la minus 10 pe tabelă, când mai era un minut de joc. S-a încheiat 87-79.

David Vida a fost omul meciului cu 15 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Gotcher a terminat și el cu 15 puncte, plus 4 pase decisive și 2 recuperări. Marquis Watson a reușit 14 puncte, 8 pase decisive și 4 recuperări, iar Rolli Torok a totalizat 13 puncte și o recuperare. Lucas Tohătan a venit de pe bancă cu 11 puncte și 2 pase decisive.

Nikola Jevtovic a fost principalul remarcat al oaspeților cu 25 de puncte și 9 recuperări. CJ Wilson adăugat 19 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

foto: CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!