Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu se întâlnesc pentru a doua oară în acest sezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
09.10.2021

CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu se întâlnesc pentru a doua oară în acest sezon

CSM Târgu Jiu primește vizita celor de la CSO Voluntari duminică, 10 octombrie, la ora 19:00, într-un duel din etapa secundă a Ligii Naționale. Este al doilea meci al sezonului dintre cele două echipe.

Prima dispută între adversarele de duminică a avut loc în turul optimilor de finală din Cupa României. Acolo, ilfovenii au avut câștig de cauză, scorul înregistrat fiind 92-66 în favoarea acestora. Ousmane Barro a ieșit la rampă în acea dispută, reușind să înscrie 17 puncte. Din tabăra cealaltă s-a remarcat Kevin Allen cu un double-double: 23 de puncte și 10 recuperări. Manșa retur a fost amânată din cauza meciului celor de la Voluntari cu Benfica din Euro Cup.

Gazdele duelului de maine vin după două eșecuri usturătoare în startul noului sezon al Ligii Naționale. Gorjenii au avut parte de un program dificil, cu meciuri împotriva celor de la CSM Oradea și SCM Craiova.

Ambele dispute au fost pierdute de CSM Târgu Jiu. Scorurile înregistrate au fost 58-73 în confruntarea cu oltenii și 70-89 în partida cu vicecampioana en-titre a României.

În partida cu Oradea, cei de la Târgu Jiu s-au descurcat onorabil preț de 3 sferturi. La începutul sfertului 4, diferența dintre aceștia și adversari era de doar șapte puncte, dar din acel moment vicecampionii au activat motoarele și au închis conturile disputei.

Cei mai buni jucători de la Târgu Jiu în partida respectivă au fost Stefan Glogovac, care a fost și coșgheterul gorjenilor în această confruntare, cu 18 puncte, și Porter Troupe cu 13 puncte și 4 pase decisive.

De cealaltă tabără, Voluntari a disputat la mijlocul acestei săptămâni primul meci din noul sezon, împotriva celor de la Dinamo. Elevi lui Sasa Ocokoljic porneau ca mari favoriți, dar adversarii din capitală le-au ținut piept și au trimis partida în prelungiri.

Acolo, situația duelului a fost decisă de aruncările de trei reușite pe rând de Gatcher, Woods și Moldoveanu. Scorul final a fost 84-81. Dinamoviștii au avut șansa de a trimite meciul în a doua repriză de prelungiri, însă aruncarea lui Mandache de la jumătatea terenului nu a atins nici măcar panoul.

Vlad Moldoveanu a fost MVP-ul celor de la Voluntari. Extrema de forță a reușit un double-double cu 20 de puncte și 12 recuperări. Și Vasiliauskas a avut un meci bun cu 15 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

CSM Târgu Jiu nu a învins-o niciodată pe Voluntari în cele șase confruntări directe. Sezonul trecut, ilfovenii s-au impus cu 99-80, respectiv 105-70. De asemenea, aceștia i-au eliminat și din Cupa României pe gorjeni.

Partida de duminică nu va putea fi urmărită la televizor, dar va fi transmisă în direct pe FRB TV.

*foto: GorjDomino.ro

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!