Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari, victorie dificilă obținută în fața lui CSM Galați

CSO Voluntari, victorie dificilă obținută în fața lui CSM Galați

Sâmbătă, 19 octombrie, în Sala Gabriela Szabo a avut loc ultimul meci al etapei secunde din grupa valorică B. CSO Voluntari a întâlnit-o pe CSM Galați, iar partida a fost destul de echilibrată, însă victoria a aparținut trupei lui Semșettin Baș (94-85).

Gazdele au avut un start excelent, atât în defensivă, cât și în ofensivă, și, după primul sfert, conduceau cu 25-15. În sfertul al doilea, situația s-a schimbat și oaspeții au preluat inițiativa. Elevii lui Eugen Ilie au demonstrat că pot juca foarte bine și au intrat în avantaj la vestiare: 41-43.

După pauză, baschetbaliștii de la CSO Voluntari au evoluat cu o mai mare concentrare, reușind astfel să revină la conducere. Sfertul al treilea s-a încheiat cu scorul de 72-66 pentru alb-albaștri și se anunța un act decisiv foarte spectaculos.

În ultimele zece minute, gălățenii au încercat din răsputeri să se apropie de adversari, însă aceștia s-au apărat excelent și au primit doar 19 puncte. Prin urmare, CSO Voluntari a câștigat cu scorul de 94-85 și continuă forma bună arătată în această nouă ediție.

Liderii gazdelor au fost: Dejan Borovnjak (22 de puncte, 8 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție), Goran Martinic (21 de puncte, 7 pase decisive, 2 recuperări, 2 intercepții, un capac) și Dani Popescu (14 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări, 3 intercepții, un capac).

În schimb, din lotul oaspeților s-au remarcat Milos Krivokapic (24 de puncte, 6 intercepții, 4 pase decisive, 2 recuperări) și Mihajlo Bogdanovic (18 puncte, 4 recuperări, un capac).

Datorită acestui rezultat, CSO Voluntari urcă pe locul al doilea în GVB, fiind la egalitate de puncte cu CSM Mediaș, cealaltă echipă cu două victorii. De partea cealaltă, CSM Galați se află pe locul 5, cu o victorie și o înfrângere.

În următoarea etapă, CSO Voluntari primește vizita liderului CSM Mediaș, în timp ce CSM Galați se deplasează pe terenul lui CSM VSKC Miercurea Ciuc.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!