Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari, victorie fără probleme la malul mării

CSO Voluntari, victorie fără probleme la malul mării

CSO Voluntari a reușit o victorie categorică în Constanța, în fața celor de la Atheltic, și a obținut calificarea în turul următor al Cupei României. Elevii lui Semsettin Bas s-au impus cu 82-42, după ce în tur câștigaseră la 24 de puncte, scor 98-74.

CSO Voluntari a controlat partida și a câștigat toate sferturile: 20-10, 28-11, 18-8 și 16-13. Gazdele au avut o prestație extrem de modestă în ofensivă, evidențiată de procentajele de 43% de la 2 puncte, 18% de la 3 și chiar 21% de la libere, plus cele 24 de turnovers. De partea cealaltă, ilfovenii au avut 10/21 de la 3 puncte (48%) și 26 de pase decisive, reușind să înscrie 21 de puncte pe contraatac.

Goran Martinic a strâns 16 puncte și 6 pase decisive pentru învingători, în timp ce Andrija Bojic a marcat 14 puncte, Dejan Borovnjak a adunat 12 puncte, Mario Lazar și Iulian Orbeanu câte 10 puncte iar Dani Popescu a strâns 8 puncte, 8 pase decisive și 5 recuperări.

De partea cealaltă, Georgian Păun a fost aproape de un double-double, cu 10 puncte și 9 recuperări, dar și 7 turnovers.

Astfel, CSO Voluntari se alătură celor de la Mediaș, Galați și Focșani în turul următor, unde vor întâlni echipele clasate pe locurile 5-8 în stagiunea rpecedentă.

Pentru cele două formații urmează acum debutul în LNBM, grupa valorică B, unde cele două formații se vor întâlni din nou, la Sala Polivalentă „Gabriela Szabo” din Voluntari.

*foto: facebook CSO Voluntari - baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!