Stiri Cupa României Masculin

CSU Ploieşti învinge categoric BC Timba Timişoara

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
28.09.2013


103-60
     

Victorie categorică pentru elevii lui Dado Arnautović. CSU Ploieşti s-a impus în faţa celor de la BC Timba Timişoara cu scorul de 103-60, calificându-se mai departe în faza a doua a Cupei României.

Gazdele au început în formula Szijarto, Flowers, Dunn, Burlacu şi Tica, în timp ce timişorenii au ales un 5 format din Bridgewaters, Czmor, Tasić, Pătru, Brown.

Primul sfert a început printr-un parţial de 4 puncte pentru prahoveni, întrerupt însă de reuşita lui Brown de 3 puncte, urmat de Czmor şi Brown care au trecut alte 5 puncte în contul echipei oaspete. Gazdele nu s-au mai jucat însă şi s-au pus pe treabă, preluând conducerea şi încheind primul sfert cu un avantaj de 23 de puncte. Sfertul secund a fost în favoarea prahovenilor, care au continuat sa domine, nelăsând adversarului un drept la replică, astfel prima repriză s-a terminat cu scorul de 59-28.

După pauza mare, probabilitatea ca lucrurile să se schimbe în avantajul echipei pregătite de Bogdan Murărescu era practic inexistentă, experienţa campionilor en-titre spunându-şi cuvântul. Confruntarea s-a încheiat cu un scor final de 103-60.

Din partea CSU Ploieşti s-au remarcat Flowers cu 22 puncte, 5 recuperări şi 3 pase decisive, Vlad Negoiţescu cu 13 puncte şi 4 recuprări şi Gerald Lee care a terminat partida cu 13 puncte şi 6 recuperări.

Pentru BC Timba Timişoara principalii marcatori au fost Denham Brown cu 18 puncte, 6 recuperări şi 4 pase decisive, John Florveus cu 17 puncte şi Alin Andries cu 7 puncte, 4 recuperări şi 2 pase decisive.

Pentru CSU Ploieşti, această victorie este importantă prin prisma faptului că s-au calificat în turul 2 al Cupei României, dar şi o victorie în memoria lui Andrei Lefter care a pierdut lupta cu viaţa. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!